Wattamula
Bianca van Hest
Gijne
Jeroen de Ree
Echt MEGA blij met de flessen van 1 liter. Eentje in geel en eentje in legergroen gekocht. Super kwaliteit.
Hoe beoordeel je Wattamula?
Heleen
Had een andere fles verwacht, voor warm en koud. Maar prima voor gewoon water
Tim De Bie
snelle levering en ook goede service.
Kim
Mooie flessen en snelle levering. Fijn dat onderdelen na te bestellen zijn! Want de flessen vallen met onze twee jongens helaas regelmatig. Daar kan de fles prima tegen. De dop met rietje vind dat niet zo leuk.
Claire
Snelle levering, mooie fles, heerlijk om uit te drinken en mee te lopen.
Ilco Verheijden
Snelle levering, goed product
Roland Van de Velde
van uitstekende kwaliteit en zeer snelle levering (in de namiddag besteld en reeds 's anderendaags in de voormiddag geleverd ; bedankt
Erica
Klantenservice gaf op de eerste mail snel reactie maar na 2e mail waarin ik de vragen beantwoord had duurde het bijna een week voor er weer reactie kwam. In de tussentijd heb ik besloten de flessen te retourneren ivm lekkage.
Nathalia
Mijn probleem werd op een gepaste manier behandeld.
Alie Van den hoeven
Duidelijke site, bestellen ging makkelijk en snel verzonden.
Kim
Duidelijke en goede omschrijven van het product. Naar bestellen ook een goede onderhouds beschrijving ontvangen! Top
S.
Hele mooie flessen! De waterflow is ook top en de flessen lekken niet! Alleen zelf even rietje op maat knippen.
Anneke
Mooie flessen..we wilden echt plasticvrij dus 2 flessen die van tritan waren teruggestuurd. Hier is nl nog veel discussie over lazen we. De rvs gehouden. Mooi verpakt,.goede service alleen jammer dat je bij verschillende flessen en 1+1 actie bij 4 flessen de goedkoopste gratis zijn. In mijn ogen niet de 1+1 actie.
Miranda
Fijne service. Snelle levering.
Anoniem
Mooie drinkfes, voldoet aan mijn verwachting.
Annemarie
Super goede fles
John F
Makkelijk besteld,vlot in huis en blij met wat ik heb besteld..prima producten
Wendy
Super flessen, dit jaar een tweede bestelling gedaan. Top service/garantie ook én snelle reactie via de mail.
Claudia
Prima communicatie en levering