Wattamula
Marieke De louweren
Love it
Ton Van Eck
Snelle levering. Goed verpakt. Netjes op de hoogde gehouden van elke stap per mail
Hoe beoordeel je Wattamula?
E. van Cappelle
Mooie flessen! Heel fijn dat je doppen krijgt met en zonder rietje! Alles is soepel verlopen! Dankjewel!!
Esther
Het product is prima, de bezorging snel, maar ik moest tot 2 x toe vragen om een factuur, wat ik zonde van mijn tijd vind. Ik zou het normaal vinden als ik zonder vragen netjes en automatisch de factuur kreeg voor mijn bestelde producten, zodat ik mijn administartie op orde kan houden. Dat mijn 1e x vragen 1,5 week lang genegeerd werd en er pas gereageerd werd toen mij gevraagd werd of ik een review wilde schrijven en ik aangaf dat het proces nog niet afgehandeld was zo lang ik geen factuur heb, werd mij pas de factuur gestuurd.
Maickel Nieuwenhuis
Mooi en kwalitatief, houdt ook goed de kou vast.
Marion
Snelle levering, goed product
CB
Slechte kwaliteit flessen, rietje al na een week kapot daardoor beide flessen niet meer te gebruiken…
Natasja v D
Super waterfles, mooi stevig. Snel en netjes geleverd
Hella Laterveer
Een geweldige drinkfles
Kaoutar El Faouzi
Snelle levering en tot nu toe goed kwaliteit
Kees
Mooi product en zoals beloofd lekvrij
Kaan Kolcuoglu
Betaling was niet doorgegaan eerste keer, maar is zelfde dag nog opgelost. Wel is het hierdoor 1 dag later aangekomen maar dat is niet erg.
Caro Walter
hele fijne flessen, mijn hele omgeving heeft er ondertussen een en is enthousiast!
Bianca Coeleveld
Snelle levering en een hele fijne en correcte nalevering! De flessen zijn lekvrij en je drinkt er lekker uit.
Priscilla Koster
Gewoon mooie flessen. Handig de twee verschillende sluitingen
W.W. Berends
Blijft lekker koud in de fles
Herma Schipperheijn
Snelle levering en fijne begripvolle reactie toen rietje niet werkte. Razendsnel opgelost! Super!
Lean Cremers
Snelle levering en top producten
P. Picauly- Malawau
Geweldige beker
Lisanne
Inmiddels reactie gehad met een passende oplossing.