We Do Create
Lonneke Gerritsen
Goede service en keurig geleverd!
Helene Haneveld
Snelle reactie, bevestiging en levering! En niet te vergeten n heel mooi product met dito werkbeschrijving.
Hoe beoordeel je We Do Create?
Rein Aantjes
Goed contact, mooie bloembak, maar verzender is waardeloos.
Antwoord van We Do CreateFijn dat u blij bent met ons product. Het is vervelend om te horen dat het met DHL niet goed is gegaan. Wij gaan uw klacht doorzetten naar de juiste afdeling van DHL.
Hartelijke groet,
Sabine
We Do Create -
Theo
Snelle levering. Goed verpakt. Mooi product.
Ophangen ging redelijk eenvoudig. Moet wel in 1 keer goed worden geplaatst want je krijgt hem niet meer van de muur. -
Verheijen
Hele goed service, na een omruiling buiten retourtermijn ons zeer goed geholpen. Top Service! Zeer behulpzaam en meedenkend.
Dea Blakenburg de Vries
Snel geleverd,keurig ingepakt
C. Sadee
In alle opzichten: uitstekend
Mariana Arao
Snelle service, grote kwaliteit en mooie plantenbakken!
Rieks Lambers
Mooi product en goede communicatie over levering
Huub Toussaint
Prima product (huisnummer 6) dat we goed verpakt geleverd hebben gekregen. Het nummer hangt nu op zijn plek. Ziet er goed uit.
Zaya
Goeie service en snel bezorging
Petra Bal
Makkelijk te bestellen, alles is duidelijk en de bakken zien er fantastisch uit! Heel erg blij ermee
Maries Van der Auwera
Levering stond voor mijn deur tijdens vakantie. Gelukkig heeft een buur mij gebeld
Antwoord van We Do CreateFijn te horen dat de bestelling in goede orde, via de buur, afgeleverd is. Bedankt voor de positieve review!
C. Snel
Ik kreeg na de bestelling geen bevestigingsmailtje. Daardoor wist ik niet zeker of mijn bestelling goed was doorgekomen. Een paar dagen later kwam alsnog het verzendingsbericht, dus toen wist ik dat alles okay was. Verder alles prima. Mooi product, zorgvuldig verpakt, duidelijke bevestigingsinstructies.
Antwoord van We Do CreateBedankt voor de positieve review! We horen het wel eens meer dat een bevestigingsmail soms niet aan komt. Voor zover we weten is er een risico dat hij in de ongewenste mail terecht komt of dat een spam filter de mail niet door laat. We zullen dit uitzoeken met ons IT'er.
Anja Kerkhofs
Supermooi
Bram
Prima levering, op het oog een goed product
Arnold Kuijpers
Goed product,
Ina Lesschen
Levering prima.
Wel jammer dat er in de beschrijving van de huisnummers stond dat we een 7mm steenboor nodig waren. Die hadden we niet. Dus eentje gekocht. Toen kwamen we er achter dat er 10 mm pluggen waren bijgeleverd 🤨.
Dat ging natuurlijk niet lukken. Geen idee hoe anderen dat voor elkaar hebben gekregen.
Gelukkig hadden we zelf nog een andere maat pluggen liggen.
Antwoord van We Do CreateDag Ina. Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Onze composiet cijfers worden inderdaad met een 7 mm boor gemonteerd. Voor de RVS cijfers die u besteld heeft is een 10 mm boor nodig. Op de bijgeleverde boormal staat dit aangegeven, maar we zien dat de algemene montage instructie op de website verouderd is. Die zullen we aanpassen.
Als de gekochte 7 mm boor overbodig was, willen we die kosten graag vergoeden. Neem daarvoor even contact op.
Veel plezier van uw huisnummers!
Rik -
Erik Oranje
Prima en snelle levering en product voldoet aan de wensen
E Coppers
Correct geleverd.