Webkarpet
Martijn Grootscholten
Levertijd klopt niet. Twee weken geleden besteld en nog niets geleverd. En dit terwijl er op de website een levertijd van 3 dagen wordt aangegeven.
Albert Stadman
Prima, Overzichtelijk, prima service.
Hoe beoordeel je Webkarpet?
André Hamoen
Eerst keurig en snel twee staaltjes ontvangen. Toen order geplaatst en op de door mij gewenste dag keurig op tijd bezorgd. Vloerkleed op maat ziet er schitterend uit en mooi afgewerkt. Bleef ook direct glad liggen. Top!
Bert Boers
Duidelijke website. Goede informatie van kosten en mogelijkheden.
Heel fijn dat je eerst stalen kunt bestellen. -
Pieter Dekker
Alles na wens!
Marianne
Super kwaliteit en snel geleverd.
Marian Gantevoort
Goede en snelle levering,ik had wat stalen besteld om n goede keus te kunnen maken, fijn dat deze mogelijkheid er is , bij aankoop van n vloerkleed worden de kosten van het opsturen van het stalendo verrekend
Els Mansveld
Goede duidelijk antwoorden op mijn vragen hopen dat we.er net zoveel plezier mogen hebben als het vorige carpet
I. kruysen
Fijn, die mogelijkheid om samples te bestellen!, snel geleverd ook en mooie kwaliteit!
Petra Scholing
prachtige kleden en een snelle levering.
HO Mulder
Super snel geleverd en keurig karpet op maat gemaakt..Kleuren ook exact overeen met fotos op de site!
Tamara
Tevreden met het kleed, netjes afgewerkt.
Hans
Snelle bestelling en perfect ingepakt
Linda Spaargaren
Mooie vloerkleden, snelle levering
Magdalena Danen
Vriendelijke medewerkers
Nol van Grinsven
Snel geleverd, goed verpakt.
Ingrid Vanenburg
Prompte levering, heel mooi kleed en perfect op maat gemaakt voor ons :-)
SR
Vriendelijk en snel geholpen. Snelle levering op afgesproken tijdstip. Mooie kwaliteit. Ga binnenkort nog een kleed voor de slaapkamer bestellen. Zal Webkarpet zeker bij vrienden en bekende aabraden.
Chelien
Snelle levering en mooie kwaliteit!
Els Moest
Goede kwaliteit, prijs, snelle levering en service.