Webshop voor Bloggers

Webshop voor Bloggers

Gespecialiseerd in producten voor bloggers en social influencers. Zo bieden we onder andere ringlampen, statieven en microfoons. Daarnaast bieden we ook de BloggerBoxen (onze alles-in-1-pakketten) en de door onszelf geproduceerde achtergronden voor productfotografie.
Video, Fotografie, Audio & Podcasts
De zekerheden van https://webshopvoorbloggers.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij willen als webshop jou ontzorgen bij het zoeken van de juiste apparatuur voor jouw content creatie & social media. Als ervaren bloggers en online ondernemers vonden wij het lastig om de juiste video-, audio- en fotografie producten bij elkaar te scharrelen. Daarom bieden we in onze webshop bewust een klein assortiment aan, met alleen producten die compatibel zijn én die de juiste kwaliteit bieden.

- Simpel.
- Niet onnodig ingewikkeld.
- Wij hebben het uitzoekwerk voor je gedaan.
- En je mag ons altijd appen als je vragen hebt.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.