Weltechniek.nl
Klaas Zeeman
goed en snel geleverd
Marc
De onderdelen waren zoals besteld en het was snel bezorgd. Prima. Tot de volgende keer.
Hoe beoordeel je Weltechniek.nl?
Jeroen
snelle reactie
Mark Loeffen
Alles goed ontvangen. Top prijs en artikel! Volgende keer weer hier bestellen
Sjack Bastiaan
Jan Maes
Persoonlijk contact ivm vertraging op levering
Nico Weezepoel
Snelle (na) levering !
Correcte afhandeling bij klacht!!!
Rene Mulder
Duidelijke bestelling, snel geleverd, goed op de hoogte gehouden
Wim Gutte
Duidelijke info, snel geleverd.
ton mulder
SNEL GELEVERD ZOALS BELOOFD
Marcel
Site is duidelijk met de juiste informatie in materiaal en maten... weltechniek levert snelle service en zeker klant vriendelijk. Het Product is ook goed verpakt... voor het geen wat ik zocht is allemaal duidelijk uitgelegd en de eerste stap en moeite is het halve werk. Ik kan een goeie bodem waarderen waar een groeiend bedrijf als weltechniek zich voor inzet. wil je geluids dempend en warme lucht dat in de buis blijft naar buiten toe dan moet je 100% voor non woven kiezen waar vele sites een soort gelijk aanbieden met glaswol zonder non woven. ik advizeer we
Rene van der Wiel
Snelle levering, robuust spul. Echt topkwaliteit.
johan Vandewalle
Snelle en correcte bediening
Karine
Snelle levering. Conform artikel. Top
Pascal C
snel geleverd, goede communicatie en een scherpe prijs!
Steve Sabbe
Alles goed gekregen, uitleg was goed. Zeer goede ventilator, gemakkelijk instelbaar in toerental als in vochtige ruimtes.
Gj
Snel en goed verpakt
John Doe
Apparaat wordt netjes op pallet geleverd met transporteur. Dus in die zin positief.
Wat ik lastig vond is dat er geen helderheid was over op -welke dag- het apparaat werd geleverd. Ik heb direct contact opgenomen, maar kreeg pas een dag later, een half uur van te voren te horen dat ze er aan kwamen.
De informatie van Weltechniek uit de e-mail:
Voor deze levering is geen track & trace beschikbaar. De levering vindt plaats op een werkdag tussen 08:00 en 18:00 uur. De chauffeur neemt doorgaans ongeveer 30 minuten voor aankomst telefonisch contact met je op. -
Rudi van hoof
Ze trok geen water , dan wel, en weer niet
Bart Roest
Snell