WereldWater
WereldWater is distributeur en specialist van EWO producten. Wij geven advies over en verkopen EWO filter- en vitalisatiesystemen aan particulieren en bedrijven. Al de producten en installaties zijn gewaarborgd van kwaliteit.
9,7
Filter 285 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 175 met beschrijving

• Harry Wijsman

Prima

• Chris Nederpel
    Geverifieerde klant van WereldWater

Deskundig en vriendelijke adviseur die een uitvoerige uitleg gaf over de keuze van een waterfilter van EWO.

• Hoe beoordeel je WereldWater?

• Jeannet
    Geverifieerde klant van WereldWater

Altijd een hele fijne service van Wereldwater en schoon drinkwater.

• Evert Vonk
    Geverifieerde klant van WereldWater

Zoals vanouds prima geregeld.

• Wil Raven
    Geverifieerde klant van WereldWater

Altijd goed en op tijd geregeld

• jpc kunkeler
    Geverifieerde klant van WereldWater

Duidelijke informatie en correcte, snelle levering

• Elly M
    Geverifieerde klant van WereldWater

Bedankt voor de uitstekende service, snelle levering en correcte info.

• Margriet
    Geverifieerde klant van WereldWater

Net iets goedkoper dan elders en snel geleverd.

• W

Snel en goede service

• M. J. Severs
    Geverifieerde klant van WereldWater

Fantastische service, supersnelle levering, contact via whatsapp, soepel met de garantie. Sympathieke klantenservice, denken mee. Klein bedrijf en daarom persoonlijke service! Zeer zeker aan te bevelen! 5 sterren.

• Rob
    Review voor WereldWater

Uitstekend advies , tijdige levering en goede producten , die ik al 5 jaren gebruik. Met volle tevredenheid.

• Tryntsje Altena

Vlotte levering, keurig verpakt

• yas22
    Geverifieerde klant van WereldWater

Het is essentieel om je drinkwater te zuiveren, omdat er heel veel verontreiniging in zit (hormonen, medicijnresten zoals antibiotica, de pil, antidepressiva, röntgencontrastmiddelen of vervuilendechemische stoffen vanuit de industrie. Dit wil je niet binnen krijgen. Wereldwater is een betrouwbare webshop voor waterzuiveringsprodukten.

• Carmen
    Geverifieerde klant van WereldWater

Fijne klantenservice. Ik ben goed geïnformeerd en adequaat geholpen. Snelle levering.

• Linda
    Geverifieerde klant van WereldWater

Zeer goeie antwoorden op mijn vragen over de Ewo Vitality filter. Ik heb een speciale kraan, heb foto s doorgestuurd via Whattsapp en Wereldwater heeft mij s avonds foto s met afmetingen en een video doorgestuurd van het links en rechts monteren vd filter. De montage vd Ewo vitality filter ging vlekkeloos. De eerste paar liters bij een nieuwe filter moet je echt weggooien of aan de planten geven. Het eerste water is grijs vd koolstof die moet worden doorgespoeld , daarna smaakte het water slecht. Ik heb nog even wat water laten lopen en daarna was de smaak helemaal ok. 🙂 Met 2,5 bar waterdruk loopt het water er mooi door( spettert een klein beetje maar is ok), hopelijk blijft dit zo tot ik hem moet vervangen binnen 6 maanden.

• Carla
    Geverifieerde klant van WereldWater

Snelle levering. Super service.Top!

• Heleen
    Geverifieerde klant van WereldWater

Super snelle levering, fijn contact met klantenservice

• Elleke
    Geverifieerde klant van WereldWater

Uitstekende service en communicatie. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

• Rudi Berlo

Correct

• Yas
    Geverifieerde klant van WereldWater

Betrouwbare webshop met belangrijke produkten om je water te zuiveren, wat harder nodig is dan je zou denken. Het drinkwater is ook in Nederland vervuild met allerlei chemicalieën.