WerkplekVitaal
Raymond van der Poel
Ik heb onlangs een bureaublad besteld en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit en service! Het bureaublad is prachtig afgewerkt, stevig en precies zoals beschreven. De materialen voelen duurzaam en luxe aan, wat mijn werkplek echt naar een hoger niveau tilt.
De bezorging was ook top. Het pakket werd snel en zorgvuldig geleverd. De communicatie over de levertijd was duidelijk en ze kwamen hun beloftes na.Antwoord van WerkplekVitaalBedankt voor je lovende woorden, Raymond! We zijn erg blij dat alles zo goed is bevallen. Fijn om te horen dat je écht een upgrade van je werkplek ervaart.
Matthijs
Stevige kwaliteit voor een goeie prijs!
Antwoord van WerkplekVitaalBedankt voor je review Matthijs! Veel plezier met de bureaubladen.
jeannette Broers-Sinteur
Super mooi
Antwoord van WerkplekVitaalBedankt voor de positieve review!
Dave
Aangenaam verloop bij de levering.
Antwoord van WerkplekVitaalBedankt voor je beoordeling Dave. Heel veel plezier met je aankoop!
Luc
Goede communicatie en geleverd op de afgesproken tijd. Jammer dat er geen enkele vorm van verpakking zat tijdens het transport voor het bureau blad dat we besteld hadden.
Antwoord van WerkplekVitaalBedankt voor de beoordeling Luc. De bureaubladen worden inderdaad zonder verpakking geleverd. Hiermee kan de prijs scherp worden gehouden en de impact op het milieu zo laag mogelijk.
Uitzonderingen daargelaten zorgen wij natuurlijk wel voor een onbeschadigd transport. Mocht er wel een beschadiging zijn kan je even contact opnemen met de klantenservice, dan gaan wij dit uiteraard oplossen. -
Johan
Bureaublad besteld, super snel ontvangen! Bureaublad is van prima kwaliteit.
Antwoord van WerkplekVitaalBedankt voor je review Johan. We waarderen het enorm dat je de moeite hebt genomen om deze in te vullen.
Frank
Ik heb vooraf telefonisch contact opgenomen omdat ik bureaublad kleuren wilde vergelijken met stalen van het hout wat ik thuis al heb. Dat kon niet voor het bureau wat ik wilde, die stond niet in de showroom. Ik kreeg echter kostenloos een aantal kleurstalen opgestuurd, top.
Ik heb een bureau met laatje besteld en deze werdt binnen de gestelde levertijd bezorgd. Het laatje miste bij levering. Weer contact opgenomen en het werd direct uitgezocht en geregeld. De assistentie vanuit de klantenservice is snel en goed en ik ben erg tevreden met het geleverde product.Antwoord van WerkplekVitaalBedankt voor de lovende woorden Frank. Heel erg veel plezier met je nieuwe bureau.
Eveline
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle reactie bij vragen. Goed geholpen in showroom. Zeer tevreden.
Antwoord van WerkplekVitaalBedankt voor de positieve review Eveline! Veel plezier met de bureaubladen.
André
Nette prijs, goede kwaliteit en netjes geholpen in magazijn in Den Bosch
Antwoord van WerkplekVitaalBedankt voor de 5 sterren André! We zijn blij dat je tevreden bent.
Albert Hinckxt
Goed en rechtsreeks contact mogelijk.
Levering verloopt perfect.
Ook wanneer er logistiek iets fout gaat tijdens de geplande levering wordt er onmiddellijk actie ondernomen voor een nalevering.
Alvast een aanrader !Antwoord van WerkplekVitaalHartelijk dank voor de review Albert. Heel veel plezier met je nieuwe bureau.
Kees Haandrikman
Mooi product
Antwoord van WerkplekVitaalBedankt voor je review. Veel plezier met de bureaubladen!
Paula Nishijima
mooie top tafel en goed service!
Antwoord van WerkplekVitaalBedankt voor de 5 sterren!
Raymond
Goed aanbod en van goede kwaliteit. Vragen werden snel beantwoord via de chat. Een mooi wingblad met verlenging gekocht. Past perfect op elkaar. Zou een volgende keer zeker weer hier bestellen.
Antwoord van WerkplekVitaalWat fijn dat alles goed past en naar wens is! Bedankt voor je review en graag tot een volgende keer.
Keith Voorhelst
Sneller geleverd dan verwacht, tevreden van het geleverde bureaublad
Antwoord van WerkplekVitaalBedankt voor je mooie beoordeling, Keith! Goed om te horen dat de levering sneller verliep dan verwacht en dat je tevreden bent met het bureaublad. Daar doen we het voor!
Opmaet Fietsen
Goede service en kwaliteit van producten is top!
Fijn bedrijf om zaken mee te doen.Antwoord van WerkplekVitaalBedankt voor de positieve woorden, fijn om te horen dat alles naar wens is!
KNHS
Snelle levering, prima service.
Antwoord van WerkplekVitaalDank je wel voor je fijne beoordeling! Goed om te horen dat alles weer soepel is verlopen. Graag tot de volgende keer!
Paul Schmidt
Mijn product is tot 2 x toe niet geleverd
Nelson Perez Medina
Tafel snel kunnen ophalen. Aardig personeel! Tafel goede kwaliteit.
Antwoord van WerkplekVitaalBedankt voor deze 5 sterren review! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met onze klantenservice en het blad. We wensen je er heel veel plezier van!
Vriendelijke groet,
Team LTJ kantoormeubelen -
Danny van Emmerik
Product nog niet mogen ontvangen. Zou een andere bezorgdienst adviseren.
Antwoord van WerkplekVitaalVanwege Black Friday is het de vervoerder niet gelukt om je blad vrijdag te leveren. Zowel de vervoerder, chauffeur als wij hebben hierover contact met je opgenomen en onze excuses aangeboden. Eén werkdag later was levering wel mogelijk, maar dat paste niet in jouw planning. Je hebt het blad nu ontvangen op een moment dat jou goed uitkwam.
Steven Smeyers
Besteld, en kon het de dag nadien al ophalen!
Antwoord van WerkplekVitaalBedankt voor je mooie 5 sterren review! Wat fijn dat je zo snel je nieuwe blad kon komen ophalen. We wensen je er veel plezier van!
Vriendelijke groet, Team LTJ kantoormeubelen