West Coast General Store

West Coast General Store


WAAROM WEST COAST GENERAL STORE?
West Coast General Store staat voor een kwalitatief goed product. Wij schenken veel aandacht aan duurzaamheid en stellen onze producten met zorg samen. Al onze planken en hakblokken zijn veilig te gebruiken in combinatie met voedsel.

Ben je op zoek naar een stoer hakblok maar staat jouw maat er niet bij? Geen zorgen, wij maken jouw hakblok op maat. Neem eens een kijkje op onze pagina over maatwerk en kijk wat wij voor jou kunnen betekenen!
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.