WielenCentrale.nl

WielenCentrale.nl

Wielen spelen een belangrijke rol in het dagelijks leven. Ze maken ons leven namelijk een stuk aangenamer. Daarom snappen wij bij WielenCentrale hoe vervelend het is als je wiel vervangen moet worden.

Wij kunnen meer dan 400 producten direct uit voorraad leveren. Bestel jij op werkdagen voor 14:00 uur, dan wordt jouw pakket de volgende werkdag geleverd. Nog niet snel genoeg? Wij bieden ook spoedlevering aan! Als je voor 11:00 uur bestelt, heb je de bestelling diezelfde avond nog in huis. Voorwaarden zijn van toepassing.
Kruiwagenwielen Bok- en zwenkwielen Aanhangerwielen
De zekerheden van https://wielencentrale.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.