Wierook & Mirre
R Scholtens
Snelle afwerking en bezorging
Loes de Koning
Service is top! Ik had verkeerd adres ingevoerd en ze sturen kosteloos opnieuw op!
Hoe beoordeel je Wierook & Mirre?
Aniko Szpenatyi
Snelle levering. Vriendelijk en hulpzaam mensen.
Feike Houben
Nette levering 😊
Frans
Zeer snelle levering, prettige verpakking, interessante producten.
Merugia Sint Jago
Goed product
Gerda Kaess
Snelle afhandeling bestelling en levering.
Theo Baas
Snelle levering een kleine opmerking wil ik wel mededelen ik heb heel de middag gewacht op mijn besteling maar uiteindelijk werd deze door de brievenbus gegooit dus het zou fijn zijn als dit eventueel vermeld kan worden zodat ik niet geheel voor niets thuis behoeft te blijven dus brievenbus waardig dan even melden
GraagAntwoord van Wierook & MirreBeste Theo,
Wat fijn om te horen dat het pakket ontvangen is. Ondanks dat veel van onze pakketten door de brievenbus passen, versturen we ze wel als normale pakketten, zodat de bezorger het pakket netjes persoonlijk aflevert en we zeker weten dat het pakket netjes bij de juiste persoon terecht komen. Wat vervelend om te horen dat dit niet gebeurd is en je voor niets hebt zitten wachten. We zullen hiervan een melding maken bij PostNL, zodat de betreffende bezorger gewezen kan worden op de kwaliteit en service van de bezorging. Desondanks hopen we dat je zal genieten van de heerlijke olie!
Bianca Runhart
Snelle levering van de juiste prod
Anne Penners
Goede service!
Ilse De vries
Snelle levering en precies de producten die ik nodig had!
Dick Mulderije
Doen wat beloofd wordt. Snelle levering
Antwoord van Wierook & MirreTof om te horen dat we aan je verwachting hebben voldaan! Mocht je nog een advies hebben hoe we van je 4 sterren review een 5 sterren review kunnen maken, dan horen we het graag!
Guda Bank
Corry Lapien
Goede ervaring met klantenservice, heel klantvriendelijk
Antwoord van Wierook & MirreWe zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op. We staan altijd voor je klaar.
Rolina V.D. Ploeg
Mitty van Oorschot
Pakketje snel bezorgd en de inhoud zoals op uw site is aangeboden.
Antwoord van Wierook & MirreWat fijn om te horen dat we helemaal aan de verwachting hebben kunnen voldoen. Heel veel plezier met de heerlijke oliën!
Vera Sopacua
Marsha Braat