Wierookkopen.nl
Jet Karssen
Goede snelle service, redelijke prijs
monique
Achter blijkt het bij deze leverancier veel duurder te zj dan op andere plekken. kom hier niet meer terug .
Antwoord van Wierookkopen.nlBeste Monique,
Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je onze prijzen als hoog ervaart. Wij streven er juist naar om eerlijke en concurrerende prijzen te hanteren, iets wat veel andere klanten ook waarderen in hun reviews.
Natuurlijk is het altijd goed om prijzen vooraf te vergelijken, zodat je de keuze maakt die het beste bij je past. We vinden het natuurlijk jammer dat je aangeeft niet meer terug te willen komen, maar hopen dat we je in de toekomst toch nog eens mogen verwelkomen! -
Hoe beoordeel je Wierookkopen.nl?
janine meesters
Beste koop wat prijs/ kwaliteit betreft & bovendien was mijn bestelling er een dag vroeger dan eerst werd aangegeven, echt erg snel.
Yvonne Wijgerse
Vlotte levering en heerlijke geuren!
Joyce Buitenhuis
Fijne spulletjes voor een fijne prijs en heel snel verzonden. Ik kom zeker terug als mijn kegeltjes op zijn!
Wouter Smit
Wat een geweldige klantenservice! een whatsapp berichtje buiten kantoortijden wat beantwoord wordt en opvolging in het weekend of alles in orde is gekomen. Plus dat het ook nog eens prima verpakt is! Kortom: Wierrookkopen heeft een vaste klant erbij. Heb ik al gezegd dat de website makkelijk te navigeren en overzichtelijk is? Natuurlijk veel informatie over de verschillende producten. 6 van 5 sterren !!!
Vera
Geweldige service, had bestelling geplaatst, wilde iets wijzigen, was geen probleem. Heerlijke wierook voor een goede prijs!
Ita
Snelle levering!Goede kwaliteit.
Bob Hensbergen
Kwaliteits wierook snel geleverd!
Louis Theijn
Al meerdere keren gekocht, bevalt zeer goed.
M van H
Snelle levering en goed verpakt. Zal hier zeker vaker bestellen!
J Kampie
Netjes verpakt en snel in huis. Fijne wierrook.
Denise van Gelder
Ik had het super snel binnen.
inuzz
Product voldoet geweldig, snelle levering
Aad Scholte
snelle levering en als is goed aangekomen
Lucky
Bedankt
Saskia
Mooie prijzen en snelle levering
Harma Vd scheur
Super snel en fijne wierookkogels die super ruiken 👌🤩
Dani Goed
Snel geleverd en niet duur
Elize Bruijn
Duidelijk, alles volgens beschrijving. Keurig op tijd bezorgd. Netjes verpakt.