Wietzadendiscounter.nl

Wietzadendiscounter.nl

Wietzaden kopen
wietzaden Discounter heeft een compleet assortiment aan wietzaden. Naast dat onze wietzaadjes per losse aantallen al zeer scherp geprijsd zijn, ontvangt u daarboven ook nog is eens kortingen tot wel 60%! Wietzaden in de aanbieding kopen doet u online bij Wietzadendiscounter

Wietzaden, hier moet je op letten bij de aankoop
Wietzaden kopen? Dan stuit je op het internet al snel op een breed aanbod. Misschien vind je het lastig hier de juiste keuze in te maken. Waar moet je precies op letten bij het kopen van wietzaden en welke soorten zijn er onder andere? Wij vertellen je er graag meer over!

Wat zijn wietzaden?
Wietzaden, wat zijn dat eigenlijk? Een wietplant is tweeslachtig, waarbij er sprake is van een mannelijke en vrouwelijke variant. Hierbij kan alleen de vrouwelijke variant gebruikt worden voor het kweken van wiet. Om nieuwe wietzaden te maken, is een mannelijke plant benodigd. De wietzaden die je in een coffeeshop koopt, zijn vrouwelijke zaden. Dit zijn ook wel gefeminiseerde wietzaden. Er worden 4 verschillende wietzaden verkocht, waaronder reguliere wietzaden, gefeminiseerde wietzaden, CBD/ Medische en autoflowers.
8,0
2 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
  • Maarten
    Review voor Wietzadendiscounter.nl

    Geweldige service, zeer coulant bij problemen