Wijnen.nl

Wijnen.nl

Wijnen.nl is in 2020 gestart na het succes van Casa del Vino Amsterdam. De ambitie was om wijnliefhebbers mooie en betaalbare wijnen te laten ontdekken. Inmiddels is Casa del Vino uitgegroeid tot een gespecialiseerde webwinkel in Italiaanse wijnen en hebben we meer dan 600 wijnen op voorraad.
wijnen wijn slijterij
9,4
Filter 97 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 39 met beschrijving

• Gert
    Geverifieerde klant van Wijnen.nl

Snel en correct geleverd.

• bart Engelen
    Geverifieerde klant van Wijnen.nl

Super leuk klein winkeltje met mensen die écht met wijn bezig zijn.
    Er wordt met je meegedacht en het contact verloopt vlekkeloos!

• Hoe beoordeel je Wijnen.nl?

• L.W. Maartense
    Geverifieerde klant van Wijnen.nl

Snelle verzending en in goede stevige verpakking. Volgende dag bezorgd.
    Telefonisch goed bereikbaar en zeer vriendelijke behulpzame mensen. 👍

• Robert van den Brink
    Geverifieerde klant van Wijnen.nl

Super wijn op geleverd op de eerste dag het mocht❤️

• Allert Goossens
    Geverifieerde klant van Wijnen.nl

Uitstekende service, goed bereikbaar bij vragen

• Frits Nieboer

snelle levering

• Louise V
    Geverifieerde klant van Wijnen.nl

Zeer slechte service en onprofessioneel gedrag

Bestelling kwam 3 dagen te laat en was incompleet wat het nodige ongemak oplevert.

Ze lossen dit zelf niet op voor de klant.
    Ze praten over een verzekering en de klant moet hiervoor stappen ondernemen.

Nadat ik hierover een review had geschreven werd ik direct, op zondag, benaderd per telefoon door de winkel.
    Geen enkel woord over excuses ongemak of compensatie in dit gesprek, nee ze bellen voor de review.
    Ik moet de review aanpassen anders gaan ze het ontbrekende niet nasturen.

Ongehoord!
    Ik raad deze winkel absoluut niet aan!

Antwoord van Wijnen.nl

Wat een klinkklare onzin is dit. Direct nadat we de mail hadden ontvangen hadden we al toegezegd de fles die tijdens transport gebroken is de eerstvolgende werkdag na te sturen. Wij hebben een wettelijke leveringsplicht wanneer een klant een bestelling doet. Helaas was er deze keer iets misgegaan bij PostNL. Heel vervelend, maar het blijft mensenwerk. Na de toezegging de fles na te sturen krijgen we een beoordeling van 1-ster zonder verdere toelichting. Dat begrepen we niet helemaal en daarom hebben we even telefonisch contact opgenomen wat er aan de hand was.

• Adriaan Keijzer
    Geverifieerde klant van Wijnen.nl

Gebruik een eigen doos, dan hoef je niks bij te bestellen om het als cadeau af te geven, wat is er een betere reclame als dat jullie logo op de doos staat ipv een logo van ziggo, dan kun je wel over duurzaamheid praten maar dat is in mijn ogen grote onzin!

Antwoord van Wijnen.nl

Deze klant was niet tevreden over de wijze waarop wij de twee flessen wijn hadden ingepakt. Hij wilde deze cadeau doen, maar had daar bij ons geen melding van gemaakt of een cadeauverpakking erbij besteld. Vanuit het oogpunt van duurzaamheid proberen we karton dat we binnenkrijgen zoveel mogelijk her te gebruiken. De twee flessen waren in dit geval in een gebruikte doos verpakt. Hadden we geweten dat je deze flessen cadeau had willen geven, dan hadden we nieuw karton gebruikt. Bij de bestelling kan je een notitie toevoegen.

• Jos Erkamp
    Geverifieerde klant van Wijnen.nl

Ik had gevraagd of de zes flessen van Tunella ( pinot grigo ) nog in de originele doos geleverd konden worden ,, ik wilde deze doos aan iemand cadeau geven ( staat wat leuker ) Wijnen .nl had om deze doos een nieuwe extra kartonnen verpakking gedaan perfect en de prijs ook , jullie zien me zeker nog eens terug

• Melanie Biemans
    Geverifieerde klant van Wijnen.nl

Verkeerde item ontvangen, heb gemaild maar krijg geen reactie.

• Astrid
    Geverifieerde klant van Wijnen.nl

Snelle levering, update omdat de bestelling een dagje later geleverd zou worden, super!

• Job
    Geverifieerde klant van Wijnen.nl

Producten zijn goed maar er wordt niets gedaan met opmerkingen bij de bestelling. Bestelde net na drie uur en schreef erbij dat ik de flessen de volgende dag nodig had. Geen enkele reactie gehad dat dat blijkbaar niet meer ging lukken.
    Dan moet je ook niet de mogelijkheid geven om opmerkingen erbij te schrijven.

• Anton van Doorn
    Geverifieerde klant van Wijnen.nl

Lekkere wijn met een mooie prijs

• Albert Mey
    Geverifieerde klant van Wijnen.nl

Het bestelde product was niet op voorraad, maar na telefonisch overleg werd er een uitstekend alternatief geleverd

• Arthur
    Geverifieerde klant van Wijnen.nl

Vlotte levering, mooie selectie en verzorgde service.

• Sabrina Mommerency

Snelle levering. Super

• Marco Riesener
    Geverifieerde klant van Wijnen.nl

Prima service, snelle levering, super verpakt tegen breken

• Gea Bobeldijk-Dekker
    Geverifieerde klant van Wijnen.nl

Goed en netjes verpakt, heerlijke wijn.

• Annelotte Hartman
    Geverifieerde klant van Wijnen.nl

Na een correctie van mijn bestelling, met goede service de wijn gekrege

• Richard Mankor
    Geverifieerde klant van Wijnen.nl

Snel, duidelijk. Gewoon goed.