Wildlife Design
marleen stockmann
Mooie koeienhuid snel geleverd en goede prijs. Heel blij mee.
Ellen Bartels
Snelle levering en wat een zachte mooie schaap (schapenvacht). Mijn 3 beestjes liggen er graag op te chillen! Goedgekeurd we zijn er blij mee. Dankjewel...
Hoe beoordeel je Wildlife Design?
Dries Beugels
Ik vind de twee schapenvellen top maar vond het jammer dat er maar 1 konijnenvel bij zat. Ik ging ervan uit dat het per vel 1 kleine extra was. Nu heeft 1 stoel geen velletje
Janneke Stinissen
Prachtig schapenvacht ontvangen voor een goede prijs
Tonnie Sluijter
Uitstekend zoals altijd!!!!
Enzina T
Prachtige huid, goede kwaliteit en staat heel stijlvol.
Marja de Wit
Voorbeeld van een goed bedrijf! Geweldige vachten en huiden. Heb al meerdere mooie vachten en onlangs een mooie koeienhuid besteld! Topservice!!
Anita Hoeijmakers
Snelle levering mijn bestelling is top
Hans
Het omruilen van mijn te kleine vachtje voor een groter formaat was geen probleem; accuraat, concreet en klantvriendelijk geholpen door Lennart!
Raad Wildlife Design zeker aan voor belangstellenden. -
Joop Pronk
Snelle verzending, goed verpakt, het product was zoals beschreven op de site. Top!
Meg
Prachtige vachten van geweldige kwaliteit. Ik heb al meerdere bestellingen gedaan en altijd naar volle tevredenheid.
Inge Amennou
Zo hé!....niet verwacht dat de vachten zo mooi zijn ! En dan de grootte....had ze kleiner verwacht....erg blij mee😍
Wendy Theys
heel mooie kwaliteit. Ik ben echt tevreden
Peter van Winterswijk
Goed aan de telefoon geholpen, pakket is snel verstuurd . Leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zat en nog en klein vachtje. Die is leuk voor op een kastje
Prima winkel met mooie producten -
Lia Mostert
Hele snelle bezorging
Suzanne Bramante
Mooi produkt, snel bezorgd!
Sonja
Een mooie website waar je prachtige vachten kunt kopen snelle service, track en trace. En de persoonlijke hand geschreven kaart is ook zo leuk, het zijn de kleine dingen 😍
Petra Bornet
Ziet er goed uit, degelijk verpakt, snel bezorgd en een persoonlijk kaartje bij de bestelling. Goede service!
Monique van de roemer
Geweldig mooie schapenvachten uitstekende service en zeer net verpakt!
Ada Gielen
Goed verzorgt met aandacht in gepakt en super snel bezorgt