Wildroom
Wildroom doet er alles aan om het seksleven van iedereen te verrijken door gespecialiseerd te zijn in de online verkoop van erotische producten. Voor ons is iedereen gelijk en daarom maken wij geen onderscheid tussen seksuele voorkeur, het geslacht of achtergrond. Wildroom staat voor het hebben van een groot assortiment, producten met de beste kwaliteit en klantgericht handelen.

Een groot assortiment & Producten met de beste kwaliteit

Wildroom werkt nauw samen met Nederlandse leveranciers waardoor wij ongeveer 2.000 producten kunnen aanbieden in elke erotische niché. Al onze producten voldoen aan de kwaliteitsnormen die Europa en Nederland logischerwijs stelt. Wij leveren onder andere producten van Rosy Gold, LoveBoxx, Hueman, Satisfyer en Friend With Benefits.

Klantgericht handelen

Wildroom begrijpt als geen ander dat je snel wilt genieten van jouw aankoop. Daarom zorgen wij dat in bijna alle gevallen de bestellingen die op werkdagen voor 23:00 besteld zijn, de volgende dag geleverd worden.

Het waarborgen van anonimiteit vinden wij belangrijk. Door afspraken die zijn gemaakt met onze partners worden de bestellingen discreet verzonden. Dit betekent dat onze pakketten blanco verpakt worden, dus zonder onze naam. Daarnaast is er met de pakketdiensten afgesproken dat de pakketten niet bij de buren worden geleverd.
De zekerheden van https://www.wildroom.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.