Wildroom
Wildroom doet er alles aan om het seksleven van iedereen te verrijken door gespecialiseerd te zijn in de online verkoop van erotische producten. Voor ons is iedereen gelijk en daarom maken wij geen onderscheid tussen seksuele voorkeur, het geslacht of achtergrond. Wildroom staat voor het hebben van een groot assortiment, producten met de beste kwaliteit en klantgericht handelen.

Een groot assortiment & Producten met de beste kwaliteit

Wildroom werkt nauw samen met Nederlandse leveranciers waardoor wij ongeveer 2.000 producten kunnen aanbieden in elke erotische niché. Al onze producten voldoen aan de kwaliteitsnormen die Europa en Nederland logischerwijs stelt. Wij leveren onder andere producten van Rosy Gold, LoveBoxx, Hueman, Satisfyer en Friend With Benefits.

Klantgericht handelen

Wildroom begrijpt als geen ander dat je snel wilt genieten van jouw aankoop. Daarom zorgen wij dat in bijna alle gevallen de bestellingen die op werkdagen voor 23:00 besteld zijn, de volgende dag geleverd worden.

Het waarborgen van anonimiteit vinden wij belangrijk. Door afspraken die zijn gemaakt met onze partners worden de bestellingen discreet verzonden. Dit betekent dat onze pakketten blanco verpakt worden, dus zonder onze naam. Daarnaast is er met de pakketdiensten afgesproken dat de pakketten niet bij de buren worden geleverd.
10
3 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
 • Sarah
  Review voor Wildroom

  Goeie kwaliteit!😉

 • Melissa
  Review voor Wildroom

  Goeie kwaliteit speeltjes en goedkoop!

 • Hoe beoordeel je Wildroom?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Rosalie
  Review voor Wildroom

  Inmiddels al 3x iets besteld bij Wildroom en ben erg tevreden. Zowel van de klantenservice (goed bereikbaar via de chat) als de geleverde producten. Daarnaast werd ik goed op de hoogte gehouden van de status van mij bestellen.