Windowtinten

Windowtinten

Is Windowtinten veilig? Lees hier de beoordelingen van klanten, bekijk gegevens van de webwinkel & controleer of ze veilig zijn.
10
32 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
 • Tabe
  Review voor Windowtinten

  Fijne cursus, met duidelijke uitleg.

 • Marloes
  Review voor Windowtinten

  Ik heb een hele leuke cursusdag gehad, wat eten en drinken betreft kwamen we niks te kort en ik heb erg veel geleerd. Ik kan niet wachten om mijn eerste auto te gaan tinten zodra ik thuis ben! Ik vond de sfeer erg fijn en gezellig, en de werkplaats is echt prachtig ingericht voor dit werk

 • Hoe beoordeel je Windowtinten?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Bas
  Review voor Windowtinten

  Als je op zoek bent naar een cursus die je in 1 dag leert ramen blinderen dan ben je bij Jean-Paul op het juiste adres. Goed geregelde cursus waar veel tijd wordt besteed aan goede hulp en uitleg. Zeker een aanrader!!

 • maarten
  Review voor Windowtinten

  Top bedrijf! Na lang twijfelen me toch ingeschreven voor de cursus en geen spijt van! Jean-paul legt het perfect uit, zeker een aanrader!! Na de cursus meteen het materiaal kunnen aankopen en menemen om meteen thuis verder te kunnen oefenen. Mooie werkplaats en lekker broodje! Nogmaals bedankt!!

 • Eric Johan Willems
  Review voor Windowtinten

  Ik heb onlangs de cursus windowtinting gevolgd. De trainer Jean-Paul beschikt over een enorme vakkennis die hij met groot enthousiasme weet over te brengen. Hij neemt de tijd voor de training en voor beantwoorden van alle vragen. Aanrader!

 • Linda
  Review voor Windowtinten

  Pas geleden de cursus gedaan. Was super informatief en kon merken dat ze over veel vakkennis bezitten en erg innovatief werken. Het was fijn om bij de praktijk zelf aan de slag te kunnen gaan en zo persoonlijk begeleid te worden. En super verzorging !

 • Dwane Veldhoven
  Review voor Windowtinten

  TOP bedrijf!

 • Geordy VDB
  Review voor Windowtinten

  Zeer professionele en leerrijke cursus. Het is zeker wat ik er van verwachte en meer. Je krijgt op een aangename en vlotte manier zowel de theorie als praktijk. Als je aan de slag wilt in het tint vak is het zeker aan te raden deze cursus van Jean-Paul te volgen top mentor!

 • Susanne Wo
  Review voor Windowtinten

  Als je professioneel aan de slag wilt gaan met blinderen, dan is dit de cursus die je wilt volgen. Jean Paul neemt je stap voor stap mee in het proces, geeft je tips en tricks om zo zelfverzekerd aan de slag te kunnen gaan. Ik heb eerder ergens anders een cursus gevolgd, die valt qua omvang en kennis in het niet bij wat je bij Jean Paul leert.

 • Joey Leenders
  Review voor Windowtinten

  Ik heb de cursus afgelopen woensdag gevolgd, je krijgt op een fijne en rustige manier de theorie en praktijk. Jean Paul vraagt ook steeds of iedereen het begrijpt en legt het anders nog een keer uit. Het is zeker een aanrader om de cursus bij hem te gaan volgen en daarna zelf aan de slag te gaan

 • Laad meer