Winkeldealxl / SuperdealXL
Dylan
Goede prijzen en service.
Antwoord van Winkeldealxl / SuperdealXLBedankt voor je beoordeling!
Mitchell van Kesteren
Snelle levering, binnen 48 uur ontvangen. Heel onverwachts ik dacht namelijk dat het langer zou duren! Top service.
Antwoord van Winkeldealxl / SuperdealXLBedankt voor je positieve beoordeling. Wij dachten ook dat het langer zou duren, we zijn toch afhankelijk van onze bezorgpartners. We zijn blij te lezen dat je tevreden bent.
Hoe beoordeel je Winkeldealxl / SuperdealXL?
Willem
Wij waren op zoek naar een nieuwe meubels omdat we onverwachts een woning aangeboden kregen. Na veel zoeken, zijn we hier geslaagd. We hebben een set samengesteld van meerdere artikelen en kregen een eindkorting. Omdat het onverwachts is zijn we ook blij met de mogelijkheid om achteraf te kunnen betalen.
Antwoord van Winkeldealxl / SuperdealXLWe zijn blij met het in ons gestelde vertrouwen en hopen dat je enorm blij bent met de aankoop. Veel woonplezier toegewenst.
Anneke Vermolen
Wij zagen een product wat we graag wilde hebben en konden zo gemakkelijk via email een prijsvoorstel doen. Ze doen hun naam wel eer aan. We kregen dezelfde dag nog via email een persoonlijke kortingscode opgestuurd. Voor herhaling vatbaar
Antwoord van Winkeldealxl / SuperdealXLGraag gedaan uiteraard en we zijn blij dat we u mogen verwelkomen als klant.