Wisse Tweewielers

Wisse Tweewielers

Uw webwinkel voor nieuwe en 2e hands fietsen, bakfietsen en E-bikes.
Ook vind u bij ons een ruim aanbod in onderdelen en accessoires.
Uniek bij Wisse Tweewielers: het JoCo dubbel achterzitje en de JoCo Maxi-Cosi steun!
9,6
41 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 41 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

 • Marijke Wolting
  Review voor Wisse Tweewielers

  Fantastisch vakmanschap! Bakfiets wederom als nieuw afgeleverd na een reparatie beurt.

 • Fred Booden
  Review voor Wisse Tweewielers

  Zaterdag tijdens fietstocht kreeg ik een lekke band in Kootwijkerbroek. Wisse hield eerst een lange klaagzang over drukte en geen tijd, maar monteerde toch een nieuwe binnenband voor het stevige bedrag van € 30,45. Na tien minuten fietsen was de band weer lek, mijn echtgenote fietste terug naar Wisse voor hulp. Hij deed echter niets meer voor ons, kon mij niet ophalen en had ook geen tijd meer om de band te maken. Ik heb mijn dochter gebeld, die mij en mijn fiets naar een fietsenmaker in Barneveld bracht. Deze monteerde weer een nieuwe binnenband en binnen 10 minuten kon ik weer fietsen. Kosten: € 17,50! Mensen, ga niet met een lekke band naar Wisse!!

  Antwoord van Wisse Tweewielers

  Dag heer Booden,
  Bedankt voor het review. Echter om een goed beeld te krijgen is een eerlijk verhaal wel op zijn plaats.
  U kwam bij ons met de vraag of we de band kunnen repareren. Wij hadden zaterdag inderdaad een drukke planning, met oa werk wat van vrijdag uitliep, dat moest zaterdag ook klaar. Het is niet realistisch dat als u komt u alle voorrang moet krijgen. Hoe vervelend een lekke band ook is, het kan helaas niet altijd direct worden uitgevoerd. We hebben meerdere klanten die allemaal wel direct willen geholpen worden, er komen dagelijks veel lekke banden langs, die naast de standaard planning uitgevoerd moeten worden. Wij hebben die capaciteit niet om dit direct uit te voeren. Praktisch al onze klanten hebben hier volledig begrip voor.

  U gaf aan, ja wij hebben hier niet omgevraagd (om een lekke band). Daarmee probeerde u het probleem in onze schoenen te schuiven. Om u toch wel willend te zijn, hebben we de reparatie uitgevoerd. We hebben u koffie aangeboden en u heeft gezien dat we een stuk glas uit de buitenband hebben gehaald en dat dit de oorzaak was van de lekke band. U wilde verhaal gaan halen bij een fietsenmaker in Barneveld die onlangs (ca 2 weken geleden) de binnen en buitenband heeft vervangen omdat u van mening was dat dit niet mogelijk zou moeten zijn. We hebben u uitgelegd waarom dit niet reëel is dit te doen en aangegeven dat een band na 1 km wel weer lek kon wezen. Je hoef maar ergens door geen te rijden wat door de buitenband gaat en het is weer mis. U vond dit slecht van die fietsenmaker.
  Omdat wij het niet verstandig vonden voor de fiets hebben wij de band vervangen door geen gebruik te maken van een vorkuitzetter maar het wiel er op de traditionele methode uit te halen (dit is iets meer werk, maar wel beter voor de fiets) en hebben de versnellingen afgesteld en de rem afgesteld. Dit tarief is daarom heel reëel.

  Toen de band weer lek ging konden wij inderdaad niemand naar u sturen omdat wij er simpelweg niet direct iemand voor vrij had om die die kant op te kunnen. Wij hebben aangeboden om een leenfiets te gebruiken om de fiets aan de hand mee te nemen. Dit vond uw echtgenote geen optie en hebben we afgesproken dat u naar ons toe zou lopen en dat wij een leenfiets voor u klaar zouden zetten. Wij zouden er dan alles aan doen om de oorzaak te bekijken en dit alsnog snel voor u op te lossen. Uw echtgenote stemde hiermee in en wij hebben tot sluitingstijd op u gewacht. Echter bent u niet gekomen en zodoende heeft u ons de mogelijkheid niet gegeven om de oorzaak te bekijken en dit schappelijk voor u op te lossen.

  Wij vinden het jammer dat u om deze manier uw ongenoegen toont terwijl wij wel zeker de bereid hebben getoond echter moet die mogelijkheid er wel voor zijn om iets te kunnen doen.

 • Hoe beoordeel je Wisse Tweewielers?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • H. de Veen
  Review voor Wisse Tweewielers

  Verstand van zaken en behulpzaam!
  In 2021 hebben wij onze bakfiets bij Wisse tweewielers gekocht. Toen er dit voorjaar een defect ontstond kon dhr. Wisse ons goed helpen en nog binnen de garantietermijn.
  Daarna had één van onze kinderen aan de kabel van de versnellingen getrokken en deden de versnellingen het niet meer goed. Via whatsapp met foto's en een filmpje kon dhr. Wisse ons vertellen wat we moesten doen en het probleem was verholpen. Dat noem ik service!

 • EL Floor
  Review voor Wisse Tweewielers

  We kregen goede en duidelijke uitleg over de verschillende soorten bakfietsen en er werd alle tijd genomen om een proefrit te maken. Er werd goed meegedacht, goed advies gegeven, hele vriendelijke mensen en een goede service!

 • A. Hazeleger
  Review voor Wisse Tweewielers

  Heel fijn en goed geholpen, geven goed advies en goede service

 • C. Noort
  Review voor Wisse Tweewielers

  De JoCo maxicosi houder is heel makkelijk te bevestigen en te gebruiken! Snelle levering met leuk klein presentje erbij.

 • J pouw
  Review voor Wisse Tweewielers

  Vriendelijke mensen , ,

 • Bo
  Review voor Wisse Tweewielers

  Snelle levering & hele mooie spullen.

 • Bart Simons
  Review voor Wisse Tweewielers

  heeft kennis van zaken en neemt uitgebreid de tijd voor advies en uitleg over de extra mogelijkheden en accessoires.

 • van den Brink
  Review voor Wisse Tweewielers

  Wij zijn goed geholpen met de aankoop van een elektrische bakfiets en een elektrische stadsfiets.

 • Julia Hazeleger
  Review voor Wisse Tweewielers

  Wissetweewielers heeft een bakfiets omgebouwd naar een elektrische bakfiets. De accu super weggewerkt, en snelle service! Wij zijn helemaal tevreden.

 • Van Reenen
  Review voor Wisse Tweewielers

  Super tevreden,
  Verschillende fietsen in onderhoud en altijd alles weer snel in orde
  goede communicatie, en denkt goed mee wat de beste, betaalbare oplossing is

 • Herman&Elise
  Review voor Wisse Tweewielers

  We waren op zoek naar een nieuwe bakfiets en konden bij Wisse tweewielers gelijk terecht voor een proefritje. Goede uitleg, uitstekende service (ondanks de drukte toch nog onze fiets voor de zomer klaar!) inmiddels gebruiken we de Troy bakfiets alweer een half jaar. De servicebeurt was snel geregeld, fijn dat we een leenfiets konden krijgen. Toen we een paar dagen daarna een ongelukje kregen was de bakfiets ook weer snel gerepareerd. Voor vragen zijn ze ook goed bereikbaar. Kortom mooie producten, goede communicatie en uitstekende service!

 • van Geresteijn
  Review voor Wisse Tweewielers

  Netjes en snel geholpen!

 • Jill
  Review voor Wisse Tweewielers

  Ik had een duozitje van Wisse Tweewielers. Toen ik een nieuwe fiets kreeg bleek dit zitje daar helaas niet op te passen. Samen met Johan Wisse hebben we uiteindelijk een prima oplossing gevonden. Goede service!

 • Fam. van den Berg
  Review voor Wisse Tweewielers

  Onze oude bakfiets begaf het plotseling en omdat we daarin niet meer wilde investeren gingen we op zoek naar een nieuwe bakfiets. Via via kwamen we bij Wisse Tweewielers. Dinsdag hebben we proef gereden, vrijdagmorgen stond de bestelde bakfiets klaar. Wat een service!

 • S Geerards
  Review voor Wisse Tweewielers

  Wij waren op zoek nat een goede huif voor onze Vogue Carry e-bakfiets. Er waten 2 soorten dus hebben toen even gebeld voor meer informatie. Daar ben ik zeer vriendelijk te woord gestaan door Dhr Wisse zelf, en duidelijk en professioneel uitleg gekregen. Meteen besteld, en een dag later in huis! Prachtige kwalitatief goede huis waar we met onze kindjes nog jaren plezier van gaan hebben! Hier dus een meer dan tevreden klant!

 • Ralf
  Review voor Wisse Tweewielers

  We hebben telefonisch een nieuwe fiets gekocht en deze konden we dezelfde dag conform afspraak ophalen. Perfecte en snelle service!

 • Maria Vasconcelos
  Review voor Wisse Tweewielers

  Super professioneel en hooge kwaliteit qua producten. Snel levering. Dikke duim

 • Jeleen
  Review voor Wisse Tweewielers

  Super service!