Witgoed elektra sneek
Wij zijn altijd scherp geprijst en geven een prima garantie. Desgewenst kunnen wij de producten bij u bezorgen, installeren en de oude apparatuur mee terugnemen. Wanneer u een defect apparaat voor reparatie bij ons aanbied, berekenen wij geen onderzoekskosten. U krijgt altijd vooraf een prijsopgave van de reparatie, na onderzoek. U betaald alleen voor een geslaagde reparatie.
Peter Seinen
Doet niet moeilijk
van Barneveld
na 2 x problemen met een miele wasmachine uiteindelijk naar volle tevredenheid opgelost.
Hoe beoordeel je Witgoed elektra sneek?
I. Stigter
Goede service, snelle levering.
Antwoord van Witgoed elektra sneekHi I.Stigter,
Team Witgoed Elektra Sneek
Anke Degen
Wát een prettig bedrijf. Zeer goede service, kennis van zaken, meedenkend, aanrader!
Antwoord van Witgoed elektra sneekHi Anke Degen,
Team Witgoed Elektra Sneek
Dirk Jan
De service van Ronnie en team is gewoon super
Antwoord van Witgoed elektra sneekHi Dirk Jan,
H. Verheij
Al verschillende apparaten hier mogen kopen. Service kan niet beter! Ontzettend vriendelijk, geduldig en professioneel. Apparaten werken prima!
Antwoord van Witgoed elektra sneekHi H. Verheij,
Thijs
Alleen maar lof voor witgoed electra, klantvriendelijk goede service. Mooie machine's voor een mooie prijs, wij zijn voorzien van vriezer,droger en een wasmachine alles werkt perfect
Antwoord van Witgoed elektra sneekHi Thijs,
Eefke
Super vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar. Ook bij aftersales goed bereikbaar en komen afspraken na. Ik had een probleem met de watertoevoer en ze kwamen het gelijk oplossen!
Antwoord van Witgoed elektra sneekHi Eefke,
W.Jongejan
Keurige vriezer gekocht voor weinig geld, dezelfde dag thuisbezorgd. Uiterst vriendelijke mensen en een top service. Topadres voor de kleine beurs
Visser
Prettig contact, zeer goede service en ook de nazorg en garantie is uitstekend geregeld. Als wij nog een witgoed apparaat nodig hebben, kopen wij deze zeker bij Witgoed Elektra Sneek.
Laad meer