Witgoedonderdeel.com
Douwe de Leeuw
Snelle levering en past perfect! We genieten weer van een heerlijk kopje koffie
I. Verkade
Snelle service
Hoe beoordeel je Witgoedonderdeel.com?
Fabian
Snelle levering alles top!
Piet en Betty
Een site waar ik gemakkelijk het benodigde onderdeel van mijn Philips koffiezetapparaat kon vinden. Heel fijn gezocht en ook zeer snel geleverd. We hebben gelukkig weer lekkere koffie.
Rens van der Enden
Alles zat mee, volgende dag geleverd volgens afspraak. Proficiat
Oma Snappie
binnen 12 uur
Andree Beekhuizen
Retour zenden kost je verzend kosten .
Antwoord van Witgoedonderdeel.comBeste Andree,
Bedankt voor uw beoordeling. Jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de retourkosten.
Wanneer een bestelling per ongeluk verkeerd wordt geplaatst, zijn de retourkosten voor rekening van de klant. Kosteloos retourneren is tegenwoordig helaas niet meer vanzelfsprekend, omdat er achter de schermen aanzienlijke kosten worden gemaakt voor producten die retour komen.
Om dit te voorkomen, bieden wij tijdens het afronden van de bestelling de mogelijkheid om het modelnummer door te geven waarvoor het onderdeel wordt besteld. Op die manier kunnen wij vooraf controleren of het onderdeel geschikt is en zo teleurstellingen voorkomen.
Witgoedonderdeel.com -
John Tates
Geen mening
J.G HOUT
Betaalbaar en snelle levering
Mirjam Weber
Beste mensen,
Ik had een miele filter voor de droger besteld,
Maar kreeg een alternatief dat is raar.
Ik betaal wel voor een echt miele product gezien de prijs.
Kunnen jullie helpen hiermee?Antwoord van Witgoedonderdeel.comBeste Mirjan,
Bedankt voor het plaatsen van je beoordeling. Jammer om te horen dat er verwarring is ontstaan.
Het bestelde filter is een alternatief filter en geen origineel Miele onderdeel. Wij verkopen geen originele Miele onderdelen. Op de productpagina staat vermeld dat het gaat om een hoogwaardig alternatief voor het originele onderdeel. Het originele filter is bovendien aanzienlijk duurder (ongeveer zes keer zo duur).
Mocht het filter toch niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je het uiteraard nog binnen de retourtermijn retourneren.
Neem gerust contact met ons op als je hier hulp bij nodig hebt, we helpen je graag verder.
Witgoedonderdeel.com -
Antoon
Jan Gerringa
Goed product, goedkoop en snel geleverd.
Werkman
Ik heb een bestelling gedaan maar verkeerde postcode ingevulde waardoor mijn zending naar het verkeerde (niet bestaand) adres werd gestuurd. Na contact via WhatsApp heeft het bedrijf mij kosteloos een nieuwe opgestuurd. Vokgende dag al in huis.
Mariet
Snelle leverring
Petra
Super netjes! Ik werd er netjes over bericht dat ik 2 bestellingen in korte tijd had gedaan en dat ze dit dus wel in 1 zending konden sturen. Ik zou dan niet 2 keer verzendkosten hoeven te betalen. Nou chapeau👌
Ina D
Snelle levering, padhouder was zo thuis.
N S
Frank Schubert