Witgoedonderdeel.com
Anita
Verrassend snel en goed. top
Diana Westerman
Mooie prijzen, snelle service!
Hoe beoordeel je Witgoedonderdeel.com?
Adri Kruithof
Snelle levering en goed verpakt
Nellie Hekman
Was inderdaad voor 16.00uur besteld de volgende dag in huis.
Sandra
Snelle levering, stevig en netjes verpakt ondanks dat het een klein onderdeel was
Anja Hennink
Goed product en snelle levering
Paul
Werd snel geleverd.
Freddie de Jong
Snelle levering mijn bestelling was zo thuis
Alexandra Verweij
Simpel besteld, snel in huis
Peter Vink
Makkelijk te vinden onderdeel voor een oude wasmachine. Snelle levering en duidelijke communicatie.
A Eising
Ivm het winterweer was de levering vertraagd. Het onderdeel past perfect, wat van te voren niet helemaal duidelijk was.
Jo Daenen
Zeer goede service. Zelf had ik de verkeerde padhouder besteld, maar ik kreeg een net mailtje waarin het goede artikel was aangegeven. Het betaalde bedrag voor de verkeerde padhouder was de volgende dag alweer teruggestort. Zeer correct bedrijf.
Patrick Van der wegen
Snelle levering ondanks de feestdagen!
Henk De Haan
Goed prima
Henk Laarman
Persoonlijke beoordeling gewoon na mijn online bestelling, foto’s opgevraagd van mijn apparaat en een goed advies welk onderdeel ik wel moest hebben. Top!!
Rob Lemmens
Snelle levering en een duidelijke toetsing of het gevraagde onderdeel ook passend is.
Douwe
Goede klantenservice met adequate hulp bij monteren van vervangend onderdeel. Daarnaast een scherpe prijs en snelle levering.
Geert Nijland
Wel een andere kleur maar past goed
Anita
Goed advies via de telefoon gekregen over welke schokbrekers bij onze miele wasmachine past. Snelle levering.
Sayed Mousa
geweldig service, vragen werden goed beantwoorden en de juiste product aangegeven, top, dank je wel.