Witgoedonderdeel.com

Bekijk alle reviews en keurmerken van Witgoedonderdeel.com en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.
9,6
Filter 1667 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 922 met beschrijving

• Douwe de Leeuw
    Geverifieerde klant van Witgoedonderdeel.com

Snelle levering en past perfect! We genieten weer van een heerlijk kopje koffie

• I. Verkade

Snelle service

• Hoe beoordeel je Witgoedonderdeel.com?

• Fabian
    Geverifieerde klant van Witgoedonderdeel.com

Snelle levering alles top!

• Piet en Betty
    Geverifieerde klant van Witgoedonderdeel.com

Een site waar ik gemakkelijk het benodigde onderdeel van mijn Philips koffiezetapparaat kon vinden. Heel fijn gezocht en ook zeer snel geleverd. We hebben gelukkig weer lekkere koffie.

• Rens van der Enden
    Geverifieerde klant van Witgoedonderdeel.com

Alles zat mee, volgende dag geleverd volgens afspraak. Proficiat

• Oma Snappie

binnen 12 uur

• Andree Beekhuizen
    Geverifieerde klant van Witgoedonderdeel.com

Retour zenden kost je verzend kosten .

Antwoord van Witgoedonderdeel.com

Beste Andree,

Bedankt voor uw beoordeling. Jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de retourkosten.

Wanneer een bestelling per ongeluk verkeerd wordt geplaatst, zijn de retourkosten voor rekening van de klant. Kosteloos retourneren is tegenwoordig helaas niet meer vanzelfsprekend, omdat er achter de schermen aanzienlijke kosten worden gemaakt voor producten die retour komen.

Om dit te voorkomen, bieden wij tijdens het afronden van de bestelling de mogelijkheid om het modelnummer door te geven waarvoor het onderdeel wordt besteld. Op die manier kunnen wij vooraf controleren of het onderdeel geschikt is en zo teleurstellingen voorkomen.

• John Tates

Geen mening

• J.G HOUT

Betaalbaar en snelle levering

• Mirjam Weber

Beste mensen,
    Ik had een miele filter voor de droger besteld,
    Maar kreeg een alternatief dat is raar.
    Ik betaal wel voor een echt miele product gezien de prijs.
    Kunnen jullie helpen hiermee?

Antwoord van Witgoedonderdeel.com

Beste Mirjan,

Bedankt voor het plaatsen van je beoordeling. Jammer om te horen dat er verwarring is ontstaan.

Het bestelde filter is een alternatief filter en geen origineel Miele onderdeel. Wij verkopen geen originele Miele onderdelen. Op de productpagina staat vermeld dat het gaat om een hoogwaardig alternatief voor het originele onderdeel. Het originele filter is bovendien aanzienlijk duurder (ongeveer zes keer zo duur).

Mocht het filter toch niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je het uiteraard nog binnen de retourtermijn retourneren.

Neem gerust contact met ons op als je hier hulp bij nodig hebt, we helpen je graag verder.

• Antoon

• Jan Gerringa
    Geverifieerde klant van Witgoedonderdeel.com

Goed product, goedkoop en snel geleverd.

• Werkman
    Review voor Witgoedonderdeel.com

Ik heb een bestelling gedaan maar verkeerde postcode ingevulde waardoor mijn zending naar het verkeerde (niet bestaand) adres werd gestuurd. Na contact via WhatsApp heeft het bedrijf mij kosteloos een nieuwe opgestuurd. Vokgende dag al in huis.

• Mariet

Snelle leverring

• Petra
    Geverifieerde klant van Witgoedonderdeel.com

Super netjes! Ik werd er netjes over bericht dat ik 2 bestellingen in korte tijd had gedaan en dat ze dit dus wel in 1 zending konden sturen. Ik zou dan niet 2 keer verzendkosten hoeven te betalen. Nou chapeau👌

• Ina D
    Geverifieerde klant van Witgoedonderdeel.com

Snelle levering, padhouder was zo thuis.

• N S

• Frank Schubert