With Blush | Lasergesneden Kraamcadeaus, Geboorte- & Muurdecoratie
Ontdek een prachtig assortiment aan naamslingers, muurletters, mijlpaalkaarten, geboorteborden en andere decoraties die elk moment speciaal maken.
Tink Rijnen
Super fijne & snelle service ❤️
Fraija Driessens
De producten die ik had besteld zien er zo mooi uit
Hoe beoordeel je With Blush | Lasergesneden Kraamcadeaus, Geboorte- & Muurdecoratie?
N van Duin
Snelle levering en prachtige slinger met naam, heel blij mee!
Nükhet Acar
Heel erg tevreden!
Selveta Gigic-Taha
Heel mooi gemaakt en van goede kwaliteit! Je geld waard!
Eline Daelemans
Zeer goede service!
Roza Blaauw
Echt super blij mee heel erg mooi !
Melissa
Wat een TOP webshop met UITSTEKENDE service. Ons gepersonaliseerde naambord was helaas kapot gegaan na bevestiging aan de muur. Na e-mail-contact met Withblush zijn wij direct geholpen met een oplossing die voor ons alle verwachtingen oversteeg. Er zijn maar weinig webshops of winkels die kunnen tippen aan dit soort serviceverlening. Grote complimenten voor de snelheid, klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid van deze webshop!
Daarnaast zijn de producten die ze maken uitzonderlijk mooi en kun je duidelijk zien hoeveel aandacht er aan is besteed!
Wij zijn fan! ♥️ -
Delaram Jafar Begloo
Ik ben heel erg tevreden. Wat ik heb besteld en wat ik heb binnengekregen is boven mijn verwachting, precies zoals ik het wilde prachtig! 😍❤️ Een snelle levering en snelle reactie op mijn vragen via Instagram, geen vraag was teveel. Heel aardig, netjes en je ziet dat het met liefde en passie is gemaakt. Dat er ook een persoonlijke kaartje bij zit maakt het extra mooi 🥰❤️ Je hebt er een vaste klant bij! Dankjewel voor je prachtige werk, snelle levering en je zorgzaamheid 😍❤️
Antwoord van With Blush | Lasergesneden Kraamcadeaus, Geboorte- & MuurdecoratieWauw, wat een prachtige en uitgebreide review! 🥰 Ik ben zo blij dat alles boven je verwachting is en dat je de persoonlijke details waardeert. Het doet me ontzettend goed om te lezen dat je tevreden bent met mijn werk en service. Dankjewel dat je vaste klant wilt zijn, dat betekent heel veel voor mij. ❤️
elly lambrecht
Het is echt prachtig! Ben er heel blij mee en helemaal klaar voor school nu! :)
Antwoord van With Blush | Lasergesneden Kraamcadeaus, Geboorte- & MuurdecoratieWat fijn om te horen! Ik ben blij dat je er zo tevreden mee bent en dat ze helemaal klaar is voor school. ❤️
Joey Versteeg
Super goeie kwaliteit en erg persoonlijk geleverd gekregen. Ziet er onwijs mooi uit beter dan verwacht echt heel blij mee.
Antwoord van With Blush | Lasergesneden Kraamcadeaus, Geboorte- & MuurdecoratieWat een prachtige review, dankjewel! 🥰 Ik ben heel blij dat de kwaliteit en de persoonlijke levering zo goed bevallen zijn en dat het zelfs beter is dan je verwacht had. ❤️
Candace
I ordered a sign for my daughter's room. It is absolutely gorgeous! Looks beautiful
Antwoord van With Blush | Lasergesneden Kraamcadeaus, Geboorte- & MuurdecoratieSo happy to hear this! 🥰 I’m glad that you love it. ❤️
Zakia
Snelle service, pakket in orde en een leuk gepersonaliseerd kaartje erbij!
Antwoord van With Blush | Lasergesneden Kraamcadeaus, Geboorte- & MuurdecoratieWat fijn om te horen dat alles goed is aangekomen en dat het kaartje in de smaak viel! 😊 Dankjewel voor je lieve woorden. ❤️
koomal hussain
Geweldige service
Antwoord van With Blush | Lasergesneden Kraamcadeaus, Geboorte- & MuurdecoratieDankjewel voor je lieve compliment! 🥰 Ik doe het met heel veel plezier. ❤️
kim sammari
Snel geleverd en erg professioneel gemaakt!!!
Antwoord van With Blush | Lasergesneden Kraamcadeaus, Geboorte- & MuurdecoratieWat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Ik ben blij dat alles snel geleverd is en dat het naar wens gemaakt is. ❤️
Chayenna
Super mooie producten, en heel vriendelijk personeel. Er wordt goed met je meegedacht, super tevreden!
Antwoord van With Blush | Lasergesneden Kraamcadeaus, Geboorte- & MuurdecoratieWat een lieve review! 🥰 Dankjewel voor je mooie woorden, ik ben heel blij dat je tevreden bent. Het is altijd mijn doel om mee te denken en het beste resultaat te geven. ❤️
Jerica Podbregar
Super mooi, heel blij mee dankjewel!
Antwoord van With Blush | Lasergesneden Kraamcadeaus, Geboorte- & MuurdecoratieWat ontzettend leuk om te horen, dankjewel! 😊
En ook heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven – dat waardeer ik enorm!
Zo fijn dat je blij bent met het naambordje – het is met liefde gemaakt.
Heel veel plezier ermee! ❤️ -
R.B.
Geweldig mooi, echt een aanrader!
Antwoord van With Blush | Lasergesneden Kraamcadeaus, Geboorte- & MuurdecoratieWat een fijne reactie, dank je wel! Superleuk om te horen dat je zo enthousiast bent! ❤️
LM
Hele leuke naambord. Kwalitatief en snelle verzending!
Antwoord van With Blush | Lasergesneden Kraamcadeaus, Geboorte- & MuurdecoratieHeel erg bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het naambord en de snelle verzending. Veel plezier ermee! ❤️
Audrey
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en kan ze zeker aanraden! De vlaggenlijn van plexiglas is prachtig en nog mooier dan ik had verwacht! Aangezien ik in het begin twijfelde over de letters, heb ik om advies gevraagd via Instagram. Daarop kreeg ik snel een uitgebreide reactie, wat de keuze uiteindelijk makkelijker heeft gemaakt. Heel tevreden met de manier van aanpak, de prijs-kwaliteitverhouding en het uiteindelijke resultaat!
Antwoord van With Blush | Lasergesneden Kraamcadeaus, Geboorte- & MuurdecoratieBedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de vlaggenlijn en onze service via Instagram. We helpen graag bij het maken van de juiste keuze. Geniet van je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! ❤️