Wolkedewietje BV
Met een nieuwe look, kan een meubel weer jaren mee. Duurzaam & trendy!
We focussen ons op leren restyle producten zoals leren handgrepen, leren lussen en plankdragers.
De leren handgrepen zijn eerst voor onze eigen restyle projecten gemaakt, maar omdat er zoveel vraag naar was, zijn we deze op bestelling gaan maken. Met de hand!
Daarnaast breiden we de webshop uit met producten die bij deze stijl & visie passen
Wolkedewietje BV is onderdeel van Sparrow Beheer BV.
Hans
Niks ontvangen, wel betaald voor een set leren handgreepjes. Reageren niet op mails, webformulieren of telefoon. Al eerder besteld paar jaar geleden en toen was het prima, dus helaas niet naar de recente reviews gekeken. Je kan wel betalen, maar er wordt niet geleverd. Kan het niet (meer) aanraden.
Willemijn de With
Na bestelling kregen we bevestiging met mededeling dat onze bestelling binnen 2-5 werkdagen verzendklaar zou worden gemaakt. Dit was echter pas na 11 werkdagen het geval. In de tussentijd werd er op geen enkele manier over de vertraging gecommuniceerd en ook was er van onze kant geen contact te krijgen. Ondanks belofte z.s.m. teruggebeld te worden na inspreken voicemail was dit niet het geval. Dit maakt dat je idee krijgt dat je echt bent opgelicht wat veel onzekerheid geeft. Om deze reden zal ik niet meer bij Wolkedewietje bestellen. Uiteindelijk hebben we wel alles geleverd gekregen.
Hoe beoordeel je Wolkedewietje BV?
Alice
Bestelling duurde paar weken in plaats van een paar dagen. Navraag gedaan per mail, maar geen response. Kreeg het idee dat ik kon fluiten naar mijn bestelling. Inmiddels de bestelling ontvangen. De plank zelf oogt erg goedkoop in tegenstelling tot mijn bestelling bij jullie van een paar jaar geleden.
Dylan
Wij hadden Leren riempjes + “steigerhouten” plank combinatie besteld, maar hebben een grenen plank va de Bouwmaat ontvangen. Plank heeft 2 scheuren en is van slecht kwaliteit, daarnaast ook niet op maat zoals besteld. Tevens 7 keer gebeld, voicemail ingesproken en contact formulier ingevuld maar tot op heden (2maanden later) geen reactie mogen ontvangen. Echt zonde!! Hadden hier 4 jaar geleden ook al eens besteld en hebben toen wel 2 hele mooie “steigerhouten” planken ontvangen.
Ilona Siemensma
Ik krijg al vanaf juli geen reactie. Heb hier eerder besteld, was altijd tevreden, maar dit slaat nergens op. Er kan vanalles zijn en ik wil overal begrip voor hebben, maar geen reactie is onacceptabel.
A Van Vegten
Mooie kwaliteit, duidelijke beschrijving en als extraatje (door omstandigheden) vriendelijke tekst op factuur.
Patrick van Es
Helaas wordt de bestelling niet in beloofde tijd geleverd. Er wordt niet gereageerd op mails en ook wordt je niet teruggebeld als een telefonisch bericht achterlaat. Ik voelde opgelicht en kocht mijn product ergens anders maar opnieuw. Zonde van mijn geld.
Kitty Schoon
Product kwam veel te laat binnen, geen antwoord op mail en voice
Nienke
Het zijn oplichters! Heb de bestelling die ik 2,5 maand geleden heb geplaatst én betaald nooit ontvangen. Ook wordt er niet op mijn berichten gereageerd.
Willianne
De maten van de boutjes kloppen niet en vallen korter uit. Ook zitten er geen ringetjes bij. Wel heel blij met de leren riempjes.
Sanne Lambregts
Koop hier niks! Ze reageren niet op mail, telefoon. Bestelling is aangemeld bij PostNL maar nooit door PostNL in ontvangst genomen. Wij hebben onze spullen niet ontvangen en laten het hier niet bij zitten!
IPJ Wouters-Aben
Weer
Kasper van den Berg
Bandjes waren mooi!
Nicole
Leuke leren handgreepjes!
HMR
Goede prijs-kwaliteit verhouding en een vlotte levering! De plankdragers staan goed. Blij met resultaat !
Vincent van der Linde
Prijs en kwaliteit is goed. Is een handgemaakt product. Dus gaten zitten niet altijd 100% in het midden. Heel tevreden mee.
Maria Janssen
3 weken moeten wachten op de gratis samples vind ik echt te lang. Dit houdt mijn dan ook tegen om daadwerkelijk hier te bestellen
Tineke de Jongh
Even moeten wachten i.v.m. vakantieperiode, maar daarna snelle levering, mooi product en keurig verpakt.
Nelly van der Meer-Versluis
Helaas was het vakantieperiode dus duurde het wat langer eer dat ik het had
Kaat Bremer
Bestelling gedaan, bevestiging gekregen, betaald en ze zijn niet te bereiken. Ook niets ontvangen, geen telefoon terug, geen mail meer terug. Ze zijn totaal onbereikbaar!