Wolkedewietje BV
Met een nieuwe look, kan een meubel weer jaren mee. Duurzaam & trendy!
We focussen ons op leren restyle producten zoals leren handgrepen, leren lussen en plankdragers.
De leren handgrepen zijn eerst voor onze eigen restyle projecten gemaakt, maar omdat er zoveel vraag naar was, zijn we deze op bestelling gaan maken. Met de hand!
Daarnaast breiden we de webshop uit met producten die bij deze stijl & visie passen
Wolkedewietje BV is onderdeel van Sparrow Beheer BV.
Jwg Welling
mooi product
Hanneke
Super snel geleverd en artikel ziet er goed uit!
Hoe beoordeel je Wolkedewietje BV?
Marije van Dijk
Mooie producten
Peter de Wit
Zaterdag besteld dinsdag binnen snelle service
K. Haagen
Goede en snelle service
Wim Willekens
Prima product met juiste prijs kwaliteit verhouding
Marion Collin
Snelle bezorging . Tevreden over planken en dragers
Yvonne vanZijl-slob
Heb vandaag gemeld dat ik 7 bouten, 6 moertjes heb gekregen bij leren handgrepen.
Dat hadden er van ieder 12 moeten zijn, want 6 x 2 =12.
Slordig
Dirk Immerzeel
Van bestelling tot levering alles top
Auke van der Zijden
Goed en kwalitatief product. En goede service.
Yvonne
Snelle levering, mooi product.
Marjolein
Greepjes zien er mooi uit, passen zoals verwacht, en snel in huis. Kreeg er ook een reserve greepje+bout+moer bij!
Briël Van Gurp
Mooie riemen (leder) om onze planken mee op te hangen !
Joyce
Na het winnen van een winactie duurde het erg lang voor ik kon bestellen. Zelf nog een deel bijbetaald, maar deze is nooit aangekomen. Er zou een onderzoek worden ingesteld bij postnl, maar inmiddels ruim een maand later is er nog geen oplossing en ook geen reactie meer.
Marit
Verkeerde kleur boutjes binnen gekregen. Hier over gemaild, laat reactie terug gekregen ivm vakantie en eind die week zou ik de juiste kleur opgestuurd krijgen. Echter nu 2.5 week later nog niks ontvangen en niet te bereiken en/of geen reactie via mail, contactformulier en telefoon.
Merel Disco
Op 6 augustus een bestelling gedaan en nooit ontvangen. Nu al meerdere pogingen gedaan om contact te krijgen (bellen/mailen/contactformulier/social media) maar we krijgen geen gehoor. Heel erg jammer.
Suzan Keulemans
2 keer dezelfde kleur gekozen maar zit toch een kleur verschil in, jammer
Ummu
Snelle service en mooie kwaliteit
M den Hollander
Goede service, nette en snelle levering
Sandra Vanhout
Goede uitleg op de website, waardoor ik bij hen bestelde.