WoodVibes.nl
M de Groot
Het ziet er leuk uit, maar de geur is niet prettig. Het is zwart ‘gebrand’ en dat ruik je. Hopelijk verdwijnt de geur, want ik geef het kado voor de geboorte van een tweeling.
Antwoord van WoodVibes.nlDank je wel voor je eerlijke feedback!
We begrijpen dat je een geur opmerkt. Onze huisjes worden met een laser uit hout gesneden, waarbij een lichte geur van verbrand hout kan ontstaan. Dit is een natuurlijk effect van het snijproces en verdwijnt meestal snel wanneer het product even kan luchten. Het huisje zelf wordt niet zwart gebrand, maar afgewerkt met een zwarte verf op waterbasis.
Hopelijk wordt het alsnog een mooi en persoonlijk cadeau om te geven 🤍 -
Wendy van Hove-Doornekamp
Dankzij Woodvibes hebben we een origineel en mooi gepersonaliseerd houten huisje als decoratie in onze garderobe. Bij binnenkomst meteen een leuke binnenkomer! Levering was binnen een paar dagen. Ik heb ervoor gekozen om het op te hangen met dubbelzijdig tape en het blijft prima zitten. Een aanrader Woodvibes!
Antwoord van WoodVibes.nlWat leuk om te lezen, dankjewel voor je mooie woorden!
Super om te horen dat het houten huisje zo’n fijne plek heeft gekregen in jullie garderobe en echt als binnenkomer werkt bij binnenkomst — precies zoals bedoeld 😊
Geweldig dat jij én je gezin er zo blij mee zijn, daar doe ik het voor.
Veel plezier ervan!
Hoe beoordeel je WoodVibes.nl?
Karin
Mooi product, snel geleverd, goed verpakt en precies zoals op de foto! Een origineel en leuk product om cadeau te geven!
Antwoord van WoodVibes.nlWat een mooie review, dank je wel Karin! 😊
Fijn om te horen dat alles naar wens was, we hopen dat het net zo goed in de smaak valt bij de ontvanger. 🎁✨ -
Jessica Zwiep
Snelle levering, fijne inpak materiaal, goed product netjes geleverd super fijn.
Antwoord van WoodVibes.nlBeste Jessica,
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de bestelling goed is aangekomen en dat je blij bent met het product en de verpakking. Veel plezier ermee! -
Menk
Netjes en snel geleverd, zag er netjes uit. Erg leuk en persoonlijk kado om te geven!
Antwoord van WoodVibes.nlBeste Menk,
Bedankt voor je complimenten! Veel plezier met geven! -
Charlotte Hoencamp
Perfecte service
Antwoord van WoodVibes.nlWat fijn om te horen, Charlotte! 😊
Dank je wel voor je mooie woorden — daar doen we het voor.
Heel graag tot een volgende keer! 🌿 -
Winny van Harmelen
Snelle levering en werd goed op de hoogte gehouden.
Antwoord van WoodVibes.nlWat leuk om te lezen, Winny! 😊
Bedankt voor je fijne review — daar worden we blij van. We vinden het belangrijk dat je precies weet waar je aan toe bent, dus super om te horen dat dat goed is bevallen.
Graag tot een volgende keer! 🌿 -
Monique Van Eijk
Erg mooi geworden!
Antwoord van WoodVibes.nlDankjewel Monique, heel veel plezier er mee!
Maysjb
De communicatie over mijn speciale wensen verliep uitstekend. Er werd goed meegedacht en alles werd duidelijk afgestemd. Het eindresultaat is prachtig geworden en volledig naar verwachting. De levering was bovendien snel.
Al met al ben ik zeer tevreden.Antwoord van WoodVibes.nlDank je wel voor je mooie review!
Fijn dat de communicatie goed verliep en dat het eindresultaat helemaal naar wens is. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer! 😊 -
Jolanda
Heel mooi, snelle levering en mooi verpakt. Je kan zien dat er aandacht aan is besteed
Antwoord van WoodVibes.nlBeste Jolanda,
Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling 😊 We vinden het belangrijk dat alles met zorg wordt gemaakt en verpakt, dus dat is super om te horen!
Hopelijk tot een volgende keer! -
Nicolet Vetketel
Ik heb een mokje besteld en werd goed op de hoogte gehouden dat het verzonden was, maar toen bleek het pakketje zoek te zijn bij DHL. Ik werd fantastisch op de hoogte gehouden door Ralph van WoodVipes.nl, hij wilde zelfs een nieuw mokje op zijn kosten opsturen. Maar alles is op zijn pootjes terecht gekomen.
Antwoord van WoodVibes.nlDank je wel voor je mooie woorden, Nicolet! 😊
Gelukkig is alles goed gekomen. Fijn dat je de communicatie als prettig hebt ervaren — daar doe ik het voor.
Veel plezier met de mok! ☕
Ralph – WoodVibes.nl -
Astrid Rollman-Klop
Leuke items om te personaliseren!
Antwoord van WoodVibes.nlBedankt voor je review, Astrid! 😊
Fijn dat je enthousiast bent over de gepersonaliseerde items. We hopen dat het een mooie plek heeft gekregen. Graag tot een volgende keer! -
Marja Zwaan
Prima service,hele snelle levering!
Antwoord van WoodVibes.nlBeste Marja,
Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn dat je tevreden bent over onze service en snelle levering. 😊 -
C. Cruts
Snelle levering. Met veel zorg ingepakt.
Voldoet helemaal aan verwachtingAntwoord van WoodVibes.nlBeste C.,
Dank je wel voor je mooie review! Fijn dat alles naar wens is! -
Ursula Vermelis
Snelle levering en super leuk ingepakt. Huisje is mooi om cadeau te geven bij een nieuwe woning.
Antwoord van WoodVibes.nlHoi Ursula, dank je wel voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat alles snel is aangekomen en dat het huisje zo goed in de smaak valt!
Els
Snelle ractie en levering.
Mooi productAntwoord van WoodVibes.nlDankjewel Els, veel plezier met je bestelling!
Didi
Echt een super leuk cadeau om weg te geven en te krijgen.
Antwoord van WoodVibes.nlDankjewel Didi voor je mooie woorden! 😊 Super fijn om te horen dat het cadeau zo goed is ontvangen — daar doen we het voor. Veel plezier ervan!
Manuela Kolmeijer
Het is heel erg mooi geworden en fijn dat de hond en kat allebei op het huisje paste
Antwoord van WoodVibes.nlDank je wel voor je mooie review, Manuela! Fijn om te horen dat het huisje zo goed is gelukt en dat zowel jullie hond als kat er mooi op pasten. Daar doen we het voor! 🐶🐱🤍
J.
Een prachtig resultaat!
Antwoord van WoodVibes.nlDankjewel, heel fijn om te horen dat alles naar wens is!
Marije
Heel erg mooi product! Zeer netjes afgewerkt. Snel geleverd.
Antwoord van WoodVibes.nlDankjewel Marije voor je fijne woorden,
Super om te horen dat je zo tevreden bent over het product, veel plezier ermee!