Woutlichtstraten

Woutlichtstraten

Leveren en monteren van lichtstraten
9,8
Filter 32 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 21 met beschrijving

• Arjan
    Review voor Woutlichtstraten

Alles past omdat het opmaat wordt aangeleverd en volgens afspraak !

• Pauline Moerkerk
    Review voor Woutlichtstraten

Prachtige lichstraat, met veel vakmanschap gerealiseerd en hele fijne service! Wout Lichtstraten is echt een enorme aanrader!

• Hoe beoordeel je Woutlichtstraten?

• Stephanie
    Review voor Woutlichtstraten

De communicatie en de levering waren helemaal top!
    We zijn heel blij met onze lichtstraat!

• Karin Vaalburg
    Review voor Woutlichtstraten

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe lichtstraten! De communicatie met Woutlichtstraten was duidelijk en snel, evenals de service. Er is zeer professioneel werk geleverd en afspraken worden nagekomen. Wij kunnen dit bedrijf met een gerust hart aan een ieder aanbevelen!

• Amy
    Review voor Woutlichtstraten

Ontzettend tevreden over mijn zadeldak lichtstraat. Eerst een kennismakingsgesprek in de showroom gehad. Werden vriendelijk ontvangen en kregen antwoord op alle vragen. De lichtstraten worden door de mannen zelf gemaakt. Extra fijn is dat Woutlichtstraten als volgens mij de enige op de markt het maken van de uitsparing in het dak ook doet. In twee dagen was de lichtstraat geplaatst. Ze zijn netjes te werk gegaan en hebben het stucklaar afgewerkt. Ben erg tevreden en beveel Woutlichtstraten 100% aan.

• Corinne
    Review voor Woutlichtstraten

Hele snelle, vriendelijke en persoonlijke service. Ze denken heel erg mee en zijn zeer flexibel. We hadden binnen een ruime week de bestelling binnen. De lichtstraten zien er prachtig en solide uit.
    Zeker een adres waar ik terug zal komen!

• Mark
    Review voor Woutlichtstraten

Wij zijn heel tevreden met woutlichtstraten mooi zadeldak geplaatst .

• Ronnie
    Review voor Woutlichtstraten

Duidelijke communicatie, goede service volgens afspraak

• Marthijn houtveen
    Review voor Woutlichtstraten

Prima service, goede vaklui! Kan ze iedereen aanraden!

• Menno
    Review voor Woutlichtstraten

Het resultaat is fantastisch, maar vooral de mate waarin ze bereid zijn mee te denken in onze (veranderende verbouwings-planning) heb ik zeer gewaardeerd.

• Arie Lund
    Review voor Woutlichtstraten

Afspraken werden nagekomen, mooi afgewerkt, snel en zorgvuldig geplaatst in twee dagen. Met stucadoor erbij was alles in drie klaar. Mooi materiaal en lichtstraat is heel mooi geworden.

• Govert - Jan van Asselt
    Review voor Woutlichtstraten

Wij zijn super blij met het zadel dak erg mooi en netjes afgewerk heel hartelijk bedankt

Antwoord van Woutlichtstraten

Dag Govert - Jan,

Fijn om te horen dat u blij bent met het resultaat.

Hartelijke groet,

De gebroeders van 't Wout

• Bas
    Review voor Woutlichtstraten

Deze week een zeer oude lichtstraat vervangen door een mooi exemplaar van WoutLichtstraten. Alles is netjes afgewerkt en ben zeer tevreden met het resultaat.

• Ewoud Hollaar
    Review voor Woutlichtstraten

Het plaatsen van de lichtkoepel in onze keuken, is echt heel vakkundig erin gezet. We hadden nogal wat eisen qua dakbeschot in combinatie met dakbedekking, dit is allemaal keurig netjes opgeleverd! Erg prettige personen om over de vloer te hebben, werken zeer nauwkeurig en netjes. Kortom zeker een aanrader!

• Daan de Boer
    Review voor Woutlichtstraten

De producten zijn duidelijk omschreven en van hoogwaardige kwaliteit. De afhandeling van bestellingen en vragen met de medewerkers is prettig!

• Danny
    Review voor Woutlichtstraten

Netjes gevraagd wanneer te leveren en de chaffeur draagt de lichtstraat nog mee naar de tuin ook. Ik heb hem nog niet in elkaar gezet dus daar kan ik niks van zeggen maar het ziet er goed uit.

• Peter Teunissen
    Review voor Woutlichtstraten

Perfecte service en vakbekwaam personeel

• Mario Helder
    Review voor Woutlichtstraten

Duidelijke service en contact over levering en hoe te plaatsen!

• Stevie van Stuivenberg

Prima kwaliteit, een aanrader

• Maurice Feuler
    Review voor Woutlichtstraten

Correcte uitleg, bellen terug en alles volgens afspraak en uitleg.