Woutlichtstraten

Woutlichtstraten

Leveren en monteren van lichtstraten
9,8
Filter 110 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 84 met beschrijving

• Dam
    Review voor Woutlichtstraten

Woutlichtstraten heeft bij ons een prachtige lichtstraat, van 4 nabij 1 meter, geplaatst. Op dag 1 de dakdekker, dag 2 is een gat in het beton gezaagd en op dag 3 is het beton weg getakeld. Op dag 4 is de lichtstraat geplaatst en is het dak afgewerkt. Op de laatste dag heeft de stukdoor alles afgewerkt met een prachtige lijst. Alles heel soepel, in een bewoond huis. Bij elkaar zijn er elf vakmensen betrokken geweest en alles is door Woutlichtstraten perfect op elkaar afgestemd. Zelf vonden we het leuk dat de productie van de lichtstraat in een eigen werkplaats plaatsvindt. Allemaal toppers!

• van Wijk
    Review voor Woutlichtstraten

Echte vakmensen! Werken netjes, leveren mooi werk af en zorgen dat je echt waar krijgt voor je geld. Was kleine issue met glas maar dat werd snel en netjes opgelost. Ben je op zoek naar een lichtstraat dan adviseer ik je zeker om die door hun te laten plaatsen!

• Hoe beoordeel je Woutlichtstraten?

• Willem

Vakwerk!!!!!!

• Henning
    Review voor Woutlichtstraten

Vakkundig werk en zeer netjes in en om huis!

• R. Rademacher
    Review voor Woutlichtstraten

Vanaf het eerste contact tot aan de uitvoering én aftersales een absolute aanrader. Dit bedrijf snapt wat maatwerk en duidelijk communiceren inhoud.

• Ruth
    Review voor Woutlichtstraten

Vriendelijke vakmensen, alles strak volgens planning en een fantastisch resultaat!

• Fam. Oldeman
    Review voor Woutlichtstraten

Gerben en zijn collega hebben een prachtige lichtstraat gemaakt en geplaatst. Dat werk is zeer netjes en precies uitgevoerd, echt vijf sterren waard. Maar het nieuwe dakleer is helaas op een slordige en haastige manier aangebracht. Het ziet er rommelig uit en doet afbreuk aan het hele project. Dit is een serieus aandachtspunt dat echt beter moet.

• De heer M. Goossens
    Review voor Woutlichtstraten

Goede communicatie, komen gemaakte afspraken goed na.
    En denken met de klant mee. Heel blij met het eindresultaat

• Anouk
    Review voor Woutlichtstraten

Goede service en mooie kwaliteit! Zeer tevreden, bij vragen zijn ze goed bereikbaar en helpen ze meteen. De lichtstraat is inmiddels gemonteerd en het ziet er echt mooi uit!

• Edwin
    Review voor Woutlichtstraten

Gerben en Jos hebben voor ons het gehele traject verzorgd voor het plaatsen van de lichtstraat. Na een eerste telefonisch contactmoment zijn we bij Woutlichtstraten in Hoevelaken langs geweest ter kennismaking en bespreken van de mogelijkheden. Voor ons belangrijk was dat Woutlichtstraten het hele traject kon verzorgen: inmeten, open maken plafond, maken daksparing, plaatsing lichtstraat, elektra, dakdekker en stucadoor.

Wij zijn erg tevreden over het hele proces en contact met Gerben en Jos en blij met de lichtstraat!

• Niek
    Review voor Woutlichtstraten

vakkundige club, prettig in contact en alles qua logistiek netjes geregeld. De lichtstraat is nog mooier dan we ons hadden voorgesteld.

• Petra
    Review voor Woutlichtstraten

Erg blij met onze lichtstraat. Van idee tot afwerking volledig ontzorgd door deze partij. Binnen een week ons huis getransformeerd tot n geweldige lichte en ruimtelijke plek. De juiste partij om dit soort zaken mee te doen!

• Familie Roks
    Review voor Woutlichtstraten

Mooi product wat netjes en op tijd wordt geleverd. Tevens worden er technische tekeningen toegevoegd zodat je exact weet wat de maten zijn!

• Mardien
    Review voor Woutlichtstraten

Top service, duidelijke communicatie en afspraken gemaakt.
    De lichtstraat zat er met een ochtendje al in! nog steeds super blij mee.

• Dana
    Review voor Woutlichtstraten

Fijn mensen die meedenken.

• Alexander
    Review voor Woutlichtstraten

Mooie lichtstraat. Goed en snel geplaatst. Aanrader.

• Winifred
    Review voor Woutlichtstraten

De service van 'Wout Lichtstraten' was heel goed, er was ruimte voor al mijn vragen en het een ander werd duidelijk uitgelegd. Het plaatsen van het zadeldak ging voorspoedig. De mensen die het kwamen plaatsen waren heel vriendelijk en respectvol. Het is een supermooi zadeldak geworden! Veel licht in huis, heel blij mee!

• Jeroen
    Review voor Woutlichtstraten

Indak lichtstraat op maat geleverd en gemonteerd volledig volgens afspraken. Goed gedaan

• Michael
    Review voor Woutlichtstraten

Goede uitleg, zeer goed advies en prima montage handleiding. Een heel mooie lichtstraat geleverd binnen korte tijd. Een echte aanrader

• Best totaalbeheer
    Review voor Woutlichtstraten

Producten van goede kwaliteit, goede communicatie met het bedrijf zelf en betaalbaar.