Wrapped Up
Webshop met de leukste, lekkerste & liefste cadeauoakketten
9,9

• Jenny
    Review voor Wrapped Up

Wauw! Ik wilde een samenstelling uit 2 pakketten als afscheid cadeautje.
    Hier een appje over gestuurd, en wat een top service gekregen zeg!
    Niks was lastig of teveel gevraagd.
    Pakket is super tof geworden en ontroerd in ontvangst genomen.
    Ik ga hier zeker vaker bestellen en zal dit ook iedereen adviseren!
    Dankjewel voor dit geweldige pakket en ervaring.

Antwoord van Wrapped Up

Wat was het een leuk pakketje om te mogen maken en wat ben ik blij om te horen dat de ontvanger er zo blij mee was! Nogmaals heel erg bedankt Jenny voor je bestelling en vooral ook voor deze mooie woorden.

Groetjes, Stephanie

• Merel
    Review voor Wrapped Up

Great service when I ordered from London. Quick and great service as soon I said it's something urgent. Thanks Stèphanie! Will be back to order more!

• Hoe beoordeel je Wrapped Up?

• Stephanie
    Review voor Wrapped Up

Een op maat gemaakt cadeau voor mijn collega besteld. Leuk meegedacht en super snel geregeld! Top service!

• Romy
    Review voor Wrapped Up

Door wat tijdsdruk even contact opgenomen of het pakket op tijd zou zijn. En wat een service! Binnen een uur antwoord en gelijk goed geholpen. Top!

• Marith
    Review voor Wrapped Up

Een super mooi kraam pakket besteld! Leuk dat je de inhoud zelf kan samenstellen wat betreft kleur. Het kaartje met de persoonlijke tekst erbij maakt het helemaal af. Top service!

• Fleur
    Review voor Wrapped Up

Geweldige service! Snel verzonden.

• Stephanie
    Review voor Wrapped Up

Last minute een cadeaubox besteld voor Vaderdag. De box zag er super feestelijk en verzorgd uit en top service qua snelheid en levering (aangezien ik zo laat was met bestellen). Oog voor detail, persoonlijk en servicegericht, echt een aanrader!

• Anne
    Review voor Wrapped Up

Een hele goede service! Snelle levering en prachtige producten. Zeker aan te bevelen!

• Lina
    Review voor Wrapped Up

Geweldige, snelle service!! Kom zeker terug voor een andere box!

• Sanne
    Review voor Wrapped Up

Snelle levering en super leuke pakketten! Mensen vinden het ook leuk om te krijgen en ik vind het leuk om te geven.

• Manon
    Review voor Wrapped Up

Het is echt een gezellig cadeau om te geven!!
    En om te krijgen ook vast en zeker ;)
    Ben benieuwd naar zijn reactie op vaderdag.

• M I van der Sleen
    Review voor Wrapped Up

Gisteren avond besteld vanmiddag al bezorgd! Super service en goed snel contact via de mail! Super leuke originele vaderdag cadeaus! Ik kan niet wachten om ze te geven.

• Tuyet
    Review voor Wrapped Up

Voor onze collega heb ik de Relax Box Beterschap besteld; er zitten hier leuke en originele verwenproducten in. Zij was hier heel blij mee! De levering was supersnel en je wordt goed op de hoogte gehouden van het bestel- en verzendproces. Verder een duidelijke, fijne en persoonlijke website met mooie foto’s!

Antwoord van Wrapped Up

Dank je wel Tuyet voor je uitgebreide review ♥!

• Karin
    Review voor Wrapped Up

Je hebt de keuze uit veel verschillende boxen, die je vervolgens helemaal naar wens aan kan passen! Het fijne is ook dat er geen extra verzendkosten meer bij komen bij het afrekenen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de box. De ontvanger was er erg blij mee! Zou er zeker nog eens een box bestellen.

Hi Karin,

Dank je wel voor je review! Word ik blij van.

Groetjes Stephanie - Wrapped Up

• Iris
    Review voor Wrapped Up

Leuke unieke boxen voor elke gelegenheid!

• Mirjam
    Review voor Wrapped Up

Ik wist niet dat er zoveel leuke spullen door de brievenbus pasten. Gelukkig had (deze hulp)Sint dit jaar hulp van @WrappedUp anders waren al deze leuke spullen nooit optijd bij de gelukkigen aangekomen.

• Valery martens
    Review voor Wrapped Up

Persoonlijke en snelle service. Ik was opzoek naar een beterschapsbox en via dm had ik hiernaar gevraagd. Kreeg vrijwel direct antwoord en ook nog een alternatief ! Bezorging was snel. De ontvanger was super blij en verrast. Zeker een aanrader!

• Niels
    Review voor Wrapped Up

Snelle service, strakke prijzen en uitstekende kwaliteit. De ontvangers waren zeer blij met hun cadeau. :)

• Yvonne
    Review voor Wrapped Up

Super snelle levering van geweldige producten. Ik heb al 2 hele mooie babyboxen besteld om cadeau te geven. Is echt een aanrader!

• Rene
    Review voor Wrapped Up

Ik heb de borrelboxen besteld voor het management team van mijn werk. Iedereen, inclusief ikzelf vond ze top! Goede producten en uitstekende service. Ik raad wrapped up zeker aan.