Wug Functional Gums

Wug Functional Gums

Importeur van WUG Functional Gums. Voedingssupplementen gespecialiseerd in de toedieningsvorm via de kauwgom. Waarom kauwgom ? Omdat men door het kauwen van de kauwgom de ingrediƫnten die aan de kauwgom zijn toegediend vrijwel direct worden opgenomen via de slijmvliezen in de mond. Met als gevolg dat de werking in zeer korte tijd merkbaar zal zijn. ( +/- 6 min. )
WUG Functional Gums heeft een uitgebreid assortiment aan voedingssupplementen voor professionele atleten en sporters maar ook voor o.a dieet en relax. Alle producten bevatten plantaardige ingrediƫnten. Bevatten geen Gluten, Lactose of toegevoegde suikers
De zekerheden van https://wugum.nl/shop/nl/
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.