Wug Functional Gums

Wug Functional Gums

Importeur van WUG Functional Gums. Voedingssupplementen gespecialiseerd in de toedieningsvorm via de kauwgom. Waarom kauwgom ? Omdat men door het kauwen van de kauwgom de ingrediënten die aan de kauwgom zijn toegediend vrijwel direct worden opgenomen via de slijmvliezen in de mond. Met als gevolg dat de werking in zeer korte tijd merkbaar zal zijn. ( +/- 6 min. )
WUG Functional Gums heeft een uitgebreid assortiment aan voedingssupplementen voor professionele atleten en sporters maar ook voor o.a dieet en relax. Alle producten bevatten plantaardige ingrediënten. Bevatten geen Gluten, Lactose of toegevoegde suikers
De zekerheden van https://wugum.nl/shop/nl/
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.