XCLUSSO
wim Bindervoet
geweldige service en snelle levering
nehir Ozkara
Erg tevreden met mijn aankoop!
De communicatie verliep prettig en duidelijk, en de preview zag er al veelbelovend uit. Het canvas glas schilderij is van uitstekende kwaliteit en straalt echt luxe en elegantie uit. Bovendien was het eenvoudig op te hangen. Zeker een aanrader!
Hoe beoordeel je XCLUSSO?
Amanda
Goede service en prachtige schilderijen
Scs
Goeie kwaliteit, super, echt heel mooi..echt een aanrader!!
Perry Koster
Prima levering en verpakking. Goede kwaliteit van prints
Soraya Himmich
Een prachtige schilderij voor een hartstikke mooie prijs! Ben heel blij!!
Jade
Geweldige service. Ik heb een foto met mezelf erop. Goed overlegd voor een goeie foto en waar de foto moet komen. Ik kreeg een voorbeeld of het zo goed was, eenmaal aangekomen zat er een beschadiging, maar ook dat was super opgelost. Ik ben heel erg tevreden. Het is zoo mooi geworden.
Marco
Kan alleen maar zeggen top ! Snelle levering en goed verpakt. Ophangen fluitje van een cent. Hangt geweldig, een eye catcher in huis !
Maicol Severino santana
Mooi 👍🏾
Paula P
Prachtige foto op aluminium. Hele mooie kwaliteit. En snel geleverd 👍🏼
Edmond Van de Berg
Het was makkelijk te bestellen en de levering verliep perfect. De tijdindicatie klopte en bezorger belde een kwartier voor levering.
Car
Prachtig schilderij 👍
Karin De Waele
Hoge kwaliteit, snelle levering , super service
Ronn van Slobbe
Makkelijke bestelling via de website en snelle levering zodat het bestelde artikel snel opgehangen kon worden. Super mooi geworden!!
Trudie van Zaanen
Schilderij is prachtig erg blij mee.
Michael
Prachtig schilderij.
Nette en snelle en nette afhandeling van de order.
Jan Hoogstraten
Prachtig schilderij, was was in de hoek iets omgebogen maar dit zelf hersteld ,
Wel miste ik een ophang beugel .. uiteindelijk resultaat prima
Anita van Lankvelt
Prachtige kleuren en staat geweldig in onze kamer. Een echte blikvanger!
JJA Dijkstra
Uitstekende service na foute bestelling te hebben gedaan, zeer snel en accuraat hersteld, en dat op de zondag, top
Ilse Ravyts
Een prachtig stuk in huis .
Communicatie en stiptheid van levering .
Een echte aanrader .
Kwaliteit ten top !!!