XLsanitair.nl
Patrick Visser
Er stond aangegeven dat er geen waste nodig was bij deze wastafel. Geprobeerd de klantafdeling te bereiken maar zowel via chat als via telefoon niet te bereiken.
Antwoord van XLsanitair.nlJammer dat het product niet aan de verwachtingen voldoet en onze klantenservice je niet heeft kunnen helpen. Deze hoekfontein heeft geen overloop - wat een 'allways open' afvoerplug noodzakelijk maakt. Onze product omschrijving en de handleiding van de fabrikant maakt geen melding over uw opmerking dat geen waste nodig zou zijn. Neemt u aub contact op met onze klantenservice zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.
Catharina van Beuningen
Goede service!
Antwoord van XLsanitair.nlBedankt voor deze mooie review Catharina!
Hoe beoordeel je XLsanitair.nl?
André van Leeuwen
Antwoord van XLsanitair.nlBedankt voor deze mooie review André 😃
Peter Versleeuwen
Super snelle levering
Antwoord van XLsanitair.nlBedankt voor deze mooie review Peter! 😃
Rene Revers
Nette en vlotte onbeschadigde beubel.Goede communicatie
Antwoord van XLsanitair.nlBedankt voor deze mooie review Rene! 😃
Astrid Janssen
Snelle levering. Goede service. Kastje was beschadigd….ze hebben een nieuwe gestuurd. Zeer tevreden over de service en afhandeling.
Antwoord van XLsanitair.nlBedankt voor deze geweldige review Astrid! 😃
Ton Aben
Goede kwaliteit, prijsverhouding, snelle verzending.
Antwoord van XLsanitair.nlLeuk om je positieve ervaring te lezen Ton!
Lauren
Goed geholpen en voldoende aanbod
Antwoord van XLsanitair.nlBedankt voor de positieve review Lauren
P Doolaar
Met de bezorging ging wat fout. Verder goed. Jammer dat er geen beschrijving bij zat.
Antwoord van XLsanitair.nlBedankt voor de mooie review P Doolaar! 😃
Najib
Mooie kraan gekocht voor een scherpe prijs
Antwoord van XLsanitair.nlBedankt voor het delen van je positieve ervaring Najib! 😃
Henk Jan
Erg tevreden met mijn nieuwe kraan. Snelle levering.
Antwoord van XLsanitair.nlBedankt voor het delen van je positieve ervaring Henk Jan!
Merwin
Snelle levering, goed verpakt
Antwoord van XLsanitair.nlBedankt voor het delen van je positieve ervaring Merwin! 😃
Floran Ruiter
Tevreden met de kraan. Goede webshop.
Antwoord van XLsanitair.nlGoed om te horen Wiert! Wij wensen je veel plezier met de nieuwe kraan! 😃
Werner
Antwoord van XLsanitair.nlBedankt voor de mooie review Werner! 😃
Maritte van der Steeg
Erg tevreden met mijn nieuwe kraan. Betaalbaar en goede kwaliteit
Antwoord van XLsanitair.nlBedankt voor je positieve review Maritte!