Xenon Odijk
Schoenmakersautotechniek schoenmakers
Zeer goede service en snelle levering
Chris Schäfer
Duidelijke uitleg over wat in de koplamp past, dit was een dingetje om dat het over een 2cv6 (Deux chevaux of beter bekend als lelijke eend) ging.
Hoe beoordeel je Xenon Odijk?
Pithou
Geen handleiding en sleutel werkt niet.
Antwoord van Xenon OdijkHi,
Bedankt voor je beoordeling. Helaas kunnen sommige behuizingen wat lastiger te monteren zijn. Uiteraard kunnen we de behuizing overzetten voor u!
Mocht u een instructie filmpje willen ontvangen sturen we die graag op!
Bas Klijberg
Lampen netjes en snel geleverd later kwam ik erachter dat je adopters nodig heb das 2 keer verzendkosten het was fijn geweest als dat vermeld stond.verder wel tevreden
Kluutje
Super goed geholpen door Jeffrey.
Van xenon naar led gegaan, en echt een wereld van verschil.
Krijgt goede uitleg op deze site.
En betrouwbaar 👍🏻 -
Peter Timmermans
Heeft even geduurd maar is de schuld van postnl, xenon odijk heeft de goederen supersnel verstuurd hele goede kwaliteit.
Fijn bedrijf goede service top!
Nico
Had sms contact met vragen over passing / canbus. Vervolgens besteld ! Echt plug and play! Denk aan de rotatie van de lamp i.v.m. lichtbeeld! Prima licht opbrengst.
Ron van Houtum
Super snelle levering
Hoge kwaliteit
Simpele installatie -
Gino Depauw
Snelle levering en prima nazorg. Eén set lampen paste niet, netjes teruggestuurd en een vervangende set ontvangen. En een geweldige lichtopbrengst, die led lampen van jullie👌🔝
Jochem van der Mijl
Ik werd direct telefonisch geholpen en had direct de volgende dag de juiste lampen binnen voor mijn Tesla !
Jos V Knippenberg
Snelle.levering
Top bedrijf
Helemaal TOP dit bedrijf
Helemaal TOP dit bedrijf.
Argwanend vanwege de meerdere negatieve recensies deed ik een bestelling.
Direct erna ontving ik een sms (op zondag) met de vraag om aan te geven welke lamp er in mijn Dodge Ram zat. Met een foto van het koplamp glas wist men genoeg. Ik bestelde dimlicht en grootlicht. Zondag besteld, dinsdag in huis door post.nl.
Vandaag bij de installatie brandde 1 lamp niet. Een sms naar hun en binnen 1 minuut een sms terug met de simpele oplossing. Stekker omdraaien. Schaam-schaam hahaha.
Raad opgevolgd en hij doet het !
En hoe? TOP bedrijf. -
Johan Zegers
Top service
Gerwin
Top, snel geleverd en goed verpakt.
henk spierenburg
Het ‘ even ‘ zelf doen dat kan je wel vergeten. De nieuwe sleutel is anders en past voor geen meter
Antwoord van Xenon OdijkHi Henk,
Bedankt voor uw beoordeling, helaas is niet elke sleutel even makkelijk te monteren of vervangen. Daarom hebben we een overzetservice en hebben we aangeboden het voor u te vervangen. Dit aanbod staat uiteraard nog steeds en we lossen het graag op.
Ate
Goede snelle service en goede producten. Al met al Top!
R Huls
Artikelen eenvoudig te vinden en bestellen. Levering ook volgens belofte.
Ad
Goed opgelost
Antwoord van Xenon OdijkHi Ad,
Bedankt voor je beoordeling, tijdens het bestellen kwamen we er achter dat er een product niet op voorraad was. Daardoor hebben we gemaild en een credit uitgevoerd. Ondanks dat je nu onder de €75,- uitkwam hebben we geen verzendkosten doorberekend. We dachten hier aan goed te doen, excuus als het niet naar tevredenheid was.
Annemijn van den Berg
Snelle levering en alles precies zoals beschreven
Gerrit van der Wal
prima geregeld