XinZuo Nederland

XinZuo Nederland

XinZuo.nl is opgezet door XinZuo Nederland, onderdeel van het Chinese merk XinZuo. XinZuo produceert koksmessen van topkwaliteit en concurreert daarmee volop met de Japanse messenmarkt. Om de beste kwaliteit te garanderen importeert XinZuo de beste materialen van over de hele wereld (incl. Japan).
9,6

• Ed Van der meij
    Geverifieerde klant van XinZuo Nederland

Vlijm scherp mes snijd heerlijk

• Len
    Geverifieerde klant van XinZuo Nederland

Het mes wordt ongeslepen geleverd zonder iets van een slijpsteen. Kan er dus niks mee tenzij je eerst een slijpsteen koopt

Beste Len,

Dank voor uw review. Mijn excuses dat het mes ongeslepen geleverd is. Dit is absoluut niet de bedoeling; wij leveren onze messen altijd vlijmscherp af. In het productieproces is het goed scherp slijpen van het mes één van de laatste stappen, maar deze stap is in dit geval vermoed ik vergeten.

Uiteraard gaan we ervoor zorgen dat u alsnog een vlijmscherp mes ontvangt. Ik neem even contact met u op per mail om dat verder te regelen.

Hopelijk kunnen wij uw vertrouwen in XinZuo daarmee herstellen.

Met vriendelijke groeten,
    Arnoud van XinZuo Nederland

• Hoe beoordeel je XinZuo Nederland?

• Charlotte LEPRETRE

Livraison rapide

Antwoord van XinZuo Nederland

Merci beaucoup pour votre retour ! Nous sommes ravis que la livraison ait été rapide. À bientôt !

• Ben de Hoog
    Geverifieerde klant van XinZuo Nederland

Ik had op google gezocht naar een japanse messenset en ik kwm zo op het merk xinzuo . Snel ontvangen en tot mijn verbazing stond er op elk mes "made in China"! In mijn eerste reactie was ik teleurgesteld, want wat komt er niet uit China. Dat had ik ook in mijn eerste reactie benoemd. Maar ik ben weer op google gegaan en heb ik het merk weer opgezocht. En wat blijkt, het is een zeer gerenommeerd merk met een rijke history. Ik had wel problemen met het kleinste mes op het magneetbord.
    Maar ik krijg snel een nieuwe. Dus ben ik heel nieuwsgierig naar de kwaliteit van dit product.

Ben

Beste Ben,

Dank voor uw feedback en exuses voor het ongemak betreffende het magneetbord.

Het is bij ons een bekend probleem dat de kleinste messen soms niet goed genoeg blijven kleven op het magneetbord dat u heeft besteld. Zodoende hebben we het productieproces van deze magneetborden al aangepast zodat ook de kleinste messen beter worden opgevangen. Ik zou willen voorstellen dat wij u een ander, beter messenblok toesturen, zodat u gewoon de volledige set op het aanrecht kunt bewaren. Hiervoor neem ik even contact op per mail.

Wat betreft het feit dat op elk mes 'made in China' staat: ik snap uw punt, maar XinZuo is een trots Chinees merk en wil transparant zijn over de herkomst van haar messen, vandaar dat het ook prominent op de messen staat. Ik zal kijken of we dit ook duidelijker naar voren kunnen laten komen op de website.

Met vriendelijke groeten,
    Arnoud van XinZuo Nederland

• Jacques Doorn

Super geholpen 👍

• Wouter
    Geverifieerde klant van XinZuo Nederland

Hoge prijs kwaliteit verhouding, mooie vormgeving producten, overzichtelijke website en een uiterst goede klantenservice (snelle levering en behulpzame klantenservice). De specificaties van de producten mogen wat vollediger en duidelijker, zodat je het goed kunt matchen met bijvoorbeeld een messenblok.

Antwoord van XinZuo Nederland

Beste Wouter, dank voor uw uitgebreide review! De feedback betreffende de specificaties van de producten stellen we op prijs; dit gaan we verbeteren!

• Jan De Zutter
    Geverifieerde klant van XinZuo Nederland

Uitstekende messen. Ik heb er nu een hele reeks getest en ze zijn wat prijs-kwaliteitverhouding betreft werkelijk top. Goede service en snelle levering.

Antwoord van XinZuo Nederland

Beste Jan, wij stellen het zeer op prijs dat u onze messen uitgebreid aan het testen bent! Dank daarvoor, en dank ook voor uw review!

• Adri Verkooijen
    Geverifieerde klant van XinZuo Nederland

Snelle service en prachtige damascus messen tegen een scherpe prijs!

Antwoord van XinZuo Nederland

Beste Adri, dank voor uw review!

• C.j Vogelaar

Perfect

• Katarzyna T.
    Geverifieerde klant van XinZuo Nederland

goed contact, snelle verzending, ik vind de messen erg leuk

• Jacek Sokalski
    Geverifieerde klant van XinZuo Nederland

snelle levering, goederen 100% origineel verpakt en van goede kwaliteit - ik raad aan

Dank voor uw review! :

• Rene Wijnants

Snel en makkelijk

• Marco Bierens
    Geverifieerde klant van XinZuo Nederland

Geweldige service. Snelle verzending.

• ton blankers

Snelle levering 100%top

• Kees
    Geverifieerde klant van XinZuo Nederland

Levering snel en messen zijn topkwaliteit. En als ik dan toch wat negatiefs mag zeggen, dan mag het wel geleverd worden in een kleinere doos. Ik vond dat er veel lucht werd getransporteerd.

Antwoord van XinZuo Nederland

Dank voor uw uitgebreide review! Wat betreft de kleinere doos: dat ben ik met u eens; we zijn ondertussen bezig met nieuwe verzendverpakkingen die een veilger en effectiever transport mogelijk gaan maken. :)