Y&M Home Creations

Y&M Home Creations

Webshop voor Luxe 'Hotel Chique' Woonaccessoires. Unieke, luxe, trendy, betaalbare accessoires die je niet bij elke winkel kan kopen. Wij houden onze voorraad laag om uniek te blijven. Daardoor kan het wel voorkomen dat wat jij hebt gezien er de volgende keer niet meer is. " Buy now or cry later!"
De zekerheden van https://ymhomecreations.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hi, ik ben John, het gezicht & de oprichter van Y&M Home Creations. Zoals je op de foto ziet ben ik hier bezig met o.a. de website en Mylo komt er dan geregeld even gezellig bij.
Y&M Home Creations is een webshop die ontstaan is vanuit een passie & liefde voor home design met een 'hotel chique' uitstraling. Mede ontstaan door diverse hotel bezoeken tijdens stedentrips & werkbezoeken.
Y&M: You is de klant & Me is het bedrijf.
Home: Staat voor een Luxe ‘Hotel Chique’ homestyling.
Creations: Zijn de producten die wij zelf creëren.
Contact én de samenwerking met de klant vind ik erg belangrijk. Om deze reden zijn wij actief op Social Media.


Bekijk Manifest