YET Music & Sound

YET Music & Sound

YET is dé specialist op het gebied van blaasinstrumenten en meer! Met een actueel aanbod in onze webshop, een showroom en kundige specialisten zijn we altijd in staat u perfect te helpen. Of het nu gaat om verkoop, reparatie óf verhuur: we helpen u graag verder! Hierin ondersteunen wij zowel particulieren als muziekscholen & -verenigingen.
9,4

• Saskia

• Els Beekman
    Geverifieerde klant van YET Music & Sound

Ik heb slechts eenmaal iets besteld, duurde langer dan toegezegd en was als tweedehands pianoboek in slechte staat. Maar ik wist dat ik dat risico liep. Verder denk ik dat het een prima webshop is.

• Hoe beoordeel je YET Music & Sound?

• Peter
    Geverifieerde klant van YET Music & Sound

Snelle en complete levering. Verder ook interessant geprijsde spullen!

• Marijke Gustorff
    Geverifieerde klant van YET Music & Sound

Super blij met mijn trompetkoffer, het was een demo model met flinke korting. Zaten alleen kleine krasjes op maar geen grote beschadigingen. Rits, binnenkant en draagriemen zijn als nieuw. De bezorging was ook heel snel! Super fijn!

• Dries Kerstjens

Snelle bezorging! Top!

• Naomi Blok
    Geverifieerde klant van YET Music & Sound

Snelle levering .goede informatie ..duidelijke site. Wat matiger te bereiken via telefoon .maar eenmaal iemand aan de telefoon dan goed geholpen

• Hans
    Geverifieerde klant van YET Music & Sound

Goede prijzen, snelle afhandeling en een product wat boven verwachting is gelet op kwaliteit en inhoud.

• Marja Ploeg
    Geverifieerde klant van YET Music & Sound

Goed advies gekregen, daarna tot aankoop over gegaan. Blij mee. Volgende keer weer Yet :)

• Yvonne
    Geverifieerde klant van YET Music & Sound

Ik bestelde tweede kerstdag en had nog een vraag die de volgende dag meteen werd beantwoord (App). De bestelling werd direct op 27 december verzonden en kwam de volgende dag al aan. Geweldige service!!

• Roland Maes

Goede service en site.

• Frans
    Geverifieerde klant van YET Music & Sound

Geweldig product! Degelijk, mild voor m'n viool en robuust. Naast deze muurhouder heb ik ook eenzelfde houder voor op een standaard. Zo ben ik zeker dat m'n viool niets oploopt.

• Joep Schulkes
    Geverifieerde klant van YET Music & Sound

Uitstekende service w.b. bestellen (en retour) sturen!!

• Fien
    Geverifieerde klant van YET Music & Sound

Snel geleverd wat ik besteld had.

• Willem Königs

Correct en snel

• Bram van der Vijver
    Geverifieerde klant van YET Music & Sound

Mensen zijn vriendelijk snel met reacties via e-mail.

• Dora Willemse

Vragen werden beantwoord.

• F.
    Geverifieerde klant van YET Music & Sound

Product zoals beloofd, prima prijs, snelle levering.

• Mattijs Louwye
    Geverifieerde klant van YET Music & Sound

Goede en snelle service, pianolamp kwam aan zoals verwacht in de beschrijving.

• Wally
    Geverifieerde klant van YET Music & Sound

Snelle levering na goede inlichtingen via Whatsapp, zelfs een audio toegezonden gekregen om een goede indruk van het geluid te krijgen.
    Super goed geholpen.. en wat een prachtig geluid heeft deze viool.
    Nogmaals dank.

• Peter Groenewegen