Yasmins Argan
Rachida Abdellaoui
Snelle levering en even lekker als de amlou die ik altijd haal uit Marokko. Scheelt mij weer kilo's bagage als ik uit Marokko kom. Kan het nu gewoon bij jullie bestellen. Bedankt!! En de klantenservice is ook top👍
Antwoord van Yasmins ArganAltijd welkom! Bedankt voor het vertrouwen. Dat is precies wat we willen. Een stukje Marokko hier in Nederland. Tot de volgende keer!
A.J.
Uitstekend
Antwoord van Yasmins ArganBedankt voor je review. We zijn er erg blij mee!
Hoe beoordeel je Yasmins Argan?
A.J
Wat een fanatastische service en een heerlijke verse arganolie. Ik ga vaker bestellen.
Antwoord van Yasmins ArganDankjewel Adinda!
Wat mooi om te horen. Verse arganolie hoort je meteen dat gevoel te geven — puur, zacht en echt voedend.
Fijn dat je het zo ervaart. Je bent altijd welkom ✨ -
Jassine
Erg tevreden over deze yasminsarganolie. De kwaliteit is top, trekt snel in de huid en voelt niet vet aan. Mijn huid voelt zacht en verzorgd. Zeker een aanrader!
Antwoord van Yasmins ArganDankjewel Jassine!
Mooi om te horen dat je het verschil voelt. Dat zachte, niet-vette gevoel is precies hoe verse arganolie hoort te zijn.
Fijn dat je huid er zo goed op reageert — dat is waar we het voor doen. -
Ubeydullah Büker
Beste
Antwoord van Yasmins ArganBedankt Ubeydullah. Dat wordt gewaardeerd! Geniet ervan.
Noury Kadri
Goede service, snelle levering en goede verpakking
Antwoord van Yasmins ArganHallo Noury,
Erg bedankt voor je review! We zijn blij met deze waardering. Nogmaals dank! -
Fatiha
Heerlijke amlou
Antwoord van Yasmins ArganHallo Fatiha,
Bedankt voor de waardering! Daar zijn we echt blij mee! -
Bo
Wat een fantastisch product! Arganolie van zeer hoge kwaliteit, zo puur en vers en het trekt zo goed de huid in. Ben blij dat ik Yasmine argan heb ontdekt!
Antwoord van Yasmins ArganHallo Bo,
Bedankt voor je review en je bestelling. Goed om te horen dat je het waardeert. Tot snel! -
Imane Hassa
👎👎👎
Antwoord van Yasmins ArganWat jammer om te lezen dat onze ambachtelijke Amlou niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.
Onze Amlou wordt op traditionele wijze gemaakt met vers gemalen amandelen, pure honing en vers geperste arganolie – zonder toevoegingen of stabilisatoren.
We vinden het belangrijk dat iedere klant tevreden is. Zou u ons willen mailen op [jouw e-mail] zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing?
Yasmins Argan -
Lilyan
Alles netjes en op tijd bezorgd!
Andi
Geweldige voetencrème!
De voetencrème van Yasmins Argan hydrateert supergoed, trekt snel in en maakt mijn voeten binnen een paar dagen merkbaar zachter. Heerlijke subtiele geur en absoluut een aanrader!Antwoord van Yasmins ArganMooi om te lezen dat de Foot Balm haar werk doet. Heerlijk zo in de herfst en winter. Geniet ervan en wellicht tot snel!
Abderrahim
Ik heb onlangs arganolie en Amlou besteld bij yasminsArgan en ben ontzettend tevreden. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en wat ik helemaal geweldig vind, is dat ze de arganolie zelf persen. Dat geeft zoveel vertrouwen in de puurheid en versheid van het product.
Ook de service was top: vriendelijk, snel en zorgvuldig. Mijn bestelling werd netjes verpakt en op tijd geleverd.😍
Kortom: een echte aanrader! Ik bestel hier zeker .Antwoord van Yasmins ArganHallo Abderrahim,
Hartelijk dank voor je mooie review. We zijn altijd blij om deze mooie berichten te lezen We hopen je snel weer terug te zien. Geniet ervan!
Yasmins Argan -
AANRADER! (een review van max. 600 tekens doet mijn enthousiasme tekort...)
Ik raad iedereen Yasmins Argan aan als je pure producten wilt, waarvan het resultaat zichtbaar en voelbaar is! Ik gebruik al RUIM 10 JAAR YASMINS ARGANOLIE VOOR HUID & HAAR en ik kan niet meer zonder. Mijn droge en gevoelige huid is bij 1x gebruik per dag de hele dag gehydrateerd.
DE CULINAIRE ARGANOLIE & AMLOU zijn ook erg lekker.
Ik heb NIEUWE PRODUCTEN uitgeprobeerd. De KESSA i.c.m. de FOOT BALM was geweldig! Mijn nagels zien er niet meer dof uit en mijn voeten zijn zo zacht. DE STEAM & GLOW (HERITAGE) hoort nu bij mijn wekelijkse verzorging. 1x per week de huid extra voeden en ontspannen.Antwoord van Yasmins ArganHallo! Bedankt voor je review! Dat wordt gewaardeerd! Geniet van de producten!
Mohammed Younis
Is my first time trying the amlou is very good thanks and the Packaging was very good
Antwoord van Yasmins ArganThank you Mohammed! Very happy to hear that!
Charlie
Ik gebruikte eerst die van een ander merk, maar deze trekt wel echt goed in. Mijn eczeem heeft er baat bij. Daar ben ik erg blij mee!
Antwoord van Yasmins ArganHai Charlie,
Bedankt voor je review. Fijn om te horen. Geniet van je momentjes.! -
Larissa Vander
De arganolie trekt echt heerlijk in mijn hoofdhuid. Ik ben erg blij met het product. Eerste keer geprobeerd. Ik heb verschillende merken geprobeerd, maar dit voelt ook echt vers. Ik kom zeker terug!
Antwoord van Yasmins ArganHallo Larissa,
Bedankt voor je mooie review! Dat is fijn om te horen. Je bent natuurlijk altijd van harte welkom! -
Rifet Okic
Gewoon top kwaliteit!
Doordat deze pittoreske kleine zaak even op vakantie was kreeg ik mijn bestelling echt ietsie later, MAAR als cadeau kreeg ik nog wat voor de vertraging! had helemaal niet gehoeven, maar ben er extra blij mee!
De olie zelf is van hoge kwaliteit, je merkt dat het natuurlijker is dan andere goedkopere varianten.
Antwoord van Yasmins ArganWat een fijne reactie Rifet. Erg bedankt! Leuk om te horen dat je tevreden bent. Dat is precies waar wij ons best voor doen. Niet alleen puur, maar ook vers geperst in huis. Tot gauw!
Yasmin
Fijne arganolie
Antwoord van Yasmins ArganBedankt voor je review! En natuurlijk voor je bestelling!
Brenda
Ik gebruik de poeder als masker met ook een beetje van jullie arganolie. Heel fijn. Ik kwam altijd op de beverwijkse bazaar bij jullie. Heel indrukwekkend hoe het persen gaat en de beleving en jullie bevlogenheid. Toppers!
Antwoord van Yasmins ArganLeuk dat je ook in onze winkel bent geweest! Bedankt voor de 5 sterren Brenda!
IL
Ik ben ontzettend tevreden over Yasmins Argan! De zorg en service waren top: snel, zorgvuldig en met veel aandacht. De communicatie verliep prettig en vlot, wat het hele proces extra aangenaam maakte.
Het product zelf was een origineel cadeau en viel heel goed in de smaak. De ontvanger was er enorm blij mee en het werkte ook nog eens echt goed! Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een mooi en bijzonder geschenk met kwaliteit en zorg.Antwoord van Yasmins ArganAltijd goed om te horen dat de cadeau's verrassen. Erg bedankt voor het vertrouwen en de 5 sterren!