Yasmins Argan
Wij heb er bewust voor gekozen om niet kant-en-klare olie te importeren. Onze noten komen rechtstreeks uit Zuid-Marokko, van vrouwen die ze met de hand oogsten. Daarna persen wij de olie hier in Nederland, met respect voor het product. Zo weten wij zeker dat wij onze producten vers leveren.
9,9

• Abderrahim
    Geverifieerde klant van Yasmins Argan

Ik heb onlangs arganolie en Amlou besteld bij yasminsArgan en ben ontzettend tevreden. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en wat ik helemaal geweldig vind, is dat ze de arganolie zelf persen. Dat geeft zoveel vertrouwen in de puurheid en versheid van het product.

Ook de service was top: vriendelijk, snel en zorgvuldig. Mijn bestelling werd netjes verpakt en op tijd geleverd.😍

Kortom: een echte aanrader! Ik bestel hier zeker .

Hallo Abderrahim,

Hartelijk dank voor je mooie review. We zijn altijd blij om deze mooie berichten te lezen We hopen je snel weer terug te zien. Geniet ervan!

Yasmins Argan

• AANRADER! (een review van max. 600 tekens doet mijn enthousiasme tekort...)
    Review voor Yasmins Argan

Ik raad iedereen Yasmins Argan aan als je pure producten wilt, waarvan het resultaat zichtbaar en voelbaar is! Ik gebruik al RUIM 10 JAAR YASMINS ARGANOLIE VOOR HUID & HAAR en ik kan niet meer zonder. Mijn droge en gevoelige huid is bij 1x gebruik per dag de hele dag gehydrateerd.
    DE CULINAIRE ARGANOLIE & AMLOU zijn ook erg lekker.
    Ik heb NIEUWE PRODUCTEN uitgeprobeerd. De KESSA i.c.m. de FOOT BALM was geweldig! Mijn nagels zien er niet meer dof uit en mijn voeten zijn zo zacht. DE STEAM & GLOW (HERITAGE) hoort nu bij mijn wekelijkse verzorging. 1x per week de huid extra voeden en ontspannen.

Antwoord van Yasmins Argan

Hallo! Bedankt voor je review! Dat wordt gewaardeerd! Geniet van de producten!

• Hoe beoordeel je Yasmins Argan?

• Mohammed Younis
    Geverifieerde klant van Yasmins Argan

Is my first time trying the amlou is very good thanks and the Packaging was very good

Antwoord van Yasmins Argan

Thank you Mohammed! Very happy to hear that!

• Charlie
    Geverifieerde klant van Yasmins Argan

Ik gebruikte eerst die van een ander merk, maar deze trekt wel echt goed in. Mijn eczeem heeft er baat bij. Daar ben ik erg blij mee!

Hai Charlie,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen. Geniet van je momentjes.!

• Larissa Vander
    Geverifieerde klant van Yasmins Argan

De arganolie trekt echt heerlijk in mijn hoofdhuid. Ik ben erg blij met het product. Eerste keer geprobeerd. Ik heb verschillende merken geprobeerd, maar dit voelt ook echt vers. Ik kom zeker terug!

Hallo Larissa,

Bedankt voor je mooie review! Dat is fijn om te horen. Je bent natuurlijk altijd van harte welkom!

• Rifet Okic

Gewoon top kwaliteit!

Doordat deze pittoreske kleine zaak even op vakantie was kreeg ik mijn bestelling echt ietsie later, MAAR als cadeau kreeg ik nog wat voor de vertraging! had helemaal niet gehoeven, maar ben er extra blij mee!
    De olie zelf is van hoge kwaliteit, je merkt dat het natuurlijker is dan andere goedkopere varianten.

Antwoord van Yasmins Argan

Wat een fijne reactie Rifet. Erg bedankt! Leuk om te horen dat je tevreden bent. Dat is precies waar wij ons best voor doen. Niet alleen puur, maar ook vers geperst in huis. Tot gauw!

• Yasmin

Fijne arganolie

• Brenda
    Geverifieerde klant van Yasmins Argan

Ik gebruik de poeder als masker met ook een beetje van jullie arganolie. Heel fijn. Ik kwam altijd op de beverwijkse bazaar bij jullie. Heel indrukwekkend hoe het persen gaat en de beleving en jullie bevlogenheid. Toppers!

• IL
    Review voor Yasmins Argan

Ik ben ontzettend tevreden over Yasmins Argan! De zorg en service waren top: snel, zorgvuldig en met veel aandacht. De communicatie verliep prettig en vlot, wat het hele proces extra aangenaam maakte.

Het product zelf was een origineel cadeau en viel heel goed in de smaak. De ontvanger was er enorm blij mee en het werkte ook nog eens echt goed! Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een mooi en bijzonder geschenk met kwaliteit en zorg.

• Chahin
    Geverifieerde klant van Yasmins Argan

Goede levering, was er redelijk snel. Ook de verpakking zag er professioneel uit. Enige puntje is dat de Amlou niet was als gehoopt. Hij was nogal bitter en een stuk minder zoet dan in Marokko. Maar, nog steeds lekker!

Antwoord van Yasmins Argan

Ohja, en een tip. Mocht je de amlou zoeter willen dan kun je er extra honing aan toevoegen. 👌

• S.
    Review voor Yasmins Argan

De arganolie voor huid en haar zorgt ervoor dat mijn haar zacht en gezond aanvoelt. Telkens wanneer een flesje op is en ik het even niet gebruik, merk ik een groot verschil.

• Soumia Hammouti

Snelle levering!!

Antwoord van Yasmins Argan

Hartelijk dank voor je recensie. Fijn om te horen! Bedankt voor je bestelling en Eid Mubarak voor vandaag.

• Amina

Pure en eerlijke producten

• Michelle
    Geverifieerde klant van Yasmins Argan

Snel verstuurd en is echt heerlijk

Antwoord van Yasmins Argan

Fijn om te horen Michelle. Erg bedankt voor je bestelling en wellicht tot snel!

• Dariusz
    Geverifieerde klant van Yasmins Argan

11 out of 10. I have purchased from Yasmin’s Argan multiple times, and I am always impressed by both the product quality and the excellent customer service. Their argan products are top-notch, and every order has met my expectations.

What truly won my heart was their outstanding customer care. Once, a package arrived broken, and even though I noticed the damage a bit late, they did not hesitate to replace it. This level of dedication and trust is rare to find!

I highly recommend Yasmin’s Argan to anyone looking for premium products .

Antwoord van Yasmins Argan

Thank you so much for your wonderful review! 🌟 We're thrilled to hear that you love our products and service. Your support and trust mean the world to us!

We’re always here to ensure the best experience for you, and we truly appreciate your recommendation. Looking forward to serving you again!

• Achraf
    Review voor Yasmins Argan

Werkt goed voor mijn huid, vooral in de winter

• Anouar
    Review voor Yasmins Argan

Pure en natuurlijke arganolie... top kwaliteit!

• Jamal
    Review voor Yasmins Argan

Ik gebruik jullie arganolie al een tijdje voor mijn baard. Top product!

• Andi
    Review voor Yasmins Argan

Fantastische Arganolie van hoge kwaliteit! Het product is geweldig. Ruikt lekker en smeert goed uit. Mijn huid wordt heerlijk zacht vooral nu tijdens mijn zwangerschap. Mijn haar krijgt ook een mooie glans van slechts een paar druppels! Tevens meng ik elke dag een paar druppels Arganolie door mijn dagcrème. Mijn gezicht voelt daarna heerlijk aan.

• Hind
    Review voor Yasmins Argan

Sinds ik argan olie gebruik ban Yasmins Argan glanst mijn haar eindelijk weer. Wat een uitvinding! Topservice van Yasmins Argan reageren altijd snel en helpen je met alle vragen