Yogashirt.nl

Yogashirt.nl

Yogashirt.nl biedt inspirerende en supercomfortabele yogashirts, gemaakt met liefde voor planeet, dier en mens. Duurzame materialen, onder eerlijke omstandigheden geproduceerd en 5% van de opbrengst gaat naar Stichting DierenLot. Fair fashion, fair price.
De zekerheden van https://www.yogashirt.nl/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn naam is Ingrid en ik ben het gezicht achter Yours Sincerely. Ik ben begonnen met mijn collectie yogashirts omdat ik een bijdrage wil leveren aan de duurzame kleding-markt, én omdat ik yogi's blij wil maken met inspirerende shirts. Alle shirts zijn gemaakt van duurzaam bamboe en/of biokatoen, zijn onder eerlijke omstandigheden geproduceerd en 5% van de opbrengst gaat naar Stichting DierenLot. Verder doe ik er alles aan om mijn prijzen betaalbaar te houden, zodat duurzame kleding voor steeds meer mensen toegankelijk wordt. Bekijk de collectie op www.yogashirt.nl


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.