Lid van WebwinkelKeur sinds 2024

Youha heeft 13 4 ster reviews 13
Youha heeft 1 3 ster reviews 1
Youha heeft 3 2 ster reviews 3
Youha heeft 5 1 ster reviews 5

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Lieke Weltevrede

Ik kolf nu al 5 maand met mijn Youha Evera en ben hier mega tevreden over, wat een fijn apparaat. Ik had wat problemen met mijn kolf en mocht meteen langskomen op hun kantoor waar deze helemaal gecheckt werd. Een aantal onderdelen werden zonder problemen vervangen, heel erg fijn. Bedankt voor de goede service!

2. Maxine van Uden

Erg blij met de kolf! Comfortabel en makkelijk in omgang. Top aankopen!

3. Hoe zou je Youha beoordelen?

4. Eva Boschman

Fantastisch! Heerlijk zacht en ook ondersteunend. Geen last van mijn borsten meer en ik vind het fijn dat mijn tepels niet meer zichtbaar zijn door mn shirts heen.

5. Astrid

Hele goede service! Mijn Youha Evera kolf kocht ik via een lactatiekundige. 1 van de motoren wilde niet meer aan/uit, net op het koment dat de lactatiekundige op vakantie was en niets voor me kon betekenen in vervanging. Ik heb rechtstreeks contact opgenomen met Youha en werd snel geholpen. Er is kosteloos een nieuwe motor opgestuurd.

6. Ruth

Prima kolf. Toen ik er (bij volgende kindje) problemen mee had werd ik zeer snel geholpen en probleem opgelost! Super fijne service :-)

7. Charissa

Heel fijn geholpen er rammelde iets in de motor en heb zonder problemen een nieuwe toe gestuurd gekregen vind de kolven erg fijn