ZNOET
Exclusief Ontworpen & Duurzaam houten speelgoed.
Houten Speelgoed, Duurzaam & Kwalitatief Hout, One Tree Planted Partner
De zekerheden van https://shop.znoet.com
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Het doel van Znoet:
We zouden het liefst zoveel mogelijk kinderen blij willen maken met ons exclusief en zelf ontworpen speelgoed. Ons speelgoed is niet alleen duurzaam en gemaakt van FSC-hout, we willen ook graag iets teruggeven aan de natuur. Daarom werken we samen met OneTreePlanted en planten we via deze mooie stichting voor elk verkocht product een nieuwe boom. Hiermee maken we niet alleen kinderen blij met ons speelgoed, maar zorgen we er ook voor dat ze opgroeien in een betere leefomgeving.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.