ZOZOWonen
Roelie Luttikhuis
Vlotte verzending
Antwoord van ZOZOWonenBedankt voor je review Roelie en tot snel!
ilse vrancken
Mijn bestelling is vandaag bezorgd en ben super tevreden 👍🏻🙂 en zo een mooie boodschap op de doos . 📦 🥰 dank je wel en ben super tevreden en ga zeker nog bestellen bij jullie 👍🏻🍀
Hoe beoordeel je ZOZOWonen?
Coby Lust
Zeer mooie spullen prijzen niet te gek
Antwoord van ZOZOWonenBedankt voor je review Coby en tot snel!
henk. Esschert
goed bevallen
Antwoord van ZOZOWonenBedankt voor je review Henk en tot snel!
Bianca Wijler
Mooi product, snelle levering
Antwoord van ZOZOWonenBedankt voor je review Bianca en tot snel!
Peet Kreike
Snelle levering , mooie producten!
Antwoord van ZOZOWonenBedankt voor je review Peet en tot snel!
Sandra Ditiecher
Snelle levering👌
Antwoord van ZOZOWonenBedankt voor je review Sandra en tot snel!
Sonja Jonker
Ik zag 2 schattige lampjes. Besteld en 2 dagen later zeer goed verpakt in huis. Dank Zozo
Antwoord van ZOZOWonenBedankt voor je review Sonja en tot snel!
Astrid Benerink
Snelle levering en mooie artikelen
Antwoord van ZOZOWonenBedankt Astrid voor je review en tot snel!
Jannie
Mooie spullen goede service
Antwoord van ZOZOWonenBedankt Jannie dat je de tijd hebt genomen voor deze review en tot snel!
Harriet
Mooie webshop, vlot geleverd
Antwoord van ZOZOWonenBedankt voor je review Harriet en tot snel!
Annette De jong
Mooie lampenkap gekocht
Antwoord van ZOZOWonenBedankt voor je review Annette. En fijn om te lezen dat de lampenkap toch mooi lijkt op je lampenvoet na overleg. Tot snel!
Bea Vodeb
Snelle service, goede verpakt, met een lekker zeepje. Etagere is beeldig blij mee.
Antwoord van ZOZOWonenBedankt voor je mooie review Bea en fijn om te lezen dat je blij met met je etagère. Tot snel!
Wichert Jansen
Snel geleverd en ben er erg tevreden mee.
Antwoord van ZOZOWonenBedankt voor je review Wichert en tot snel!
Martine Paulus
Goede service en snelle verzending!
Antwoord van ZOZOWonenBedankt voor je review Martine en tot snel!
Lyda Witte
Snelle levering. Pakket goed ontvangen.
Antwoord van ZOZOWonenBedankt Lyda voor je beoordeling en tot snel!
Lena Sleeuwaert
Snelle levering.Heel tevreden
Antwoord van ZOZOWonenBedankt voor je review Lena en tot snel!
B.k
Snelle levering goed verpakt en leuke goede prijs verhouding
Antwoord van ZOZOWonenBedankt voor je review en tot snel!
Sam
Snelle verzending en wat een prachtige spullen. Heel erg blij mee.. ga zeker vaker bij jullie bestellen
Antwoord van ZOZOWonenBedankt dat je de tijd hebt genomen voor deze mooie review. Tot snel!
LdG
Het boeket niet wat ik had gedacht, te plastic achtig en de stelen zaten aan elkaar vast, ik kon niet zelf schikken, ik heb het boeket met moeite los geknipt en zelf geschikt.
Antwoord van ZOZOWonenBedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer om te horen dat het boeket niet aan je verwachtingen voldeed. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We besteden erg veel aandacht en zorg aan het samenstellen van onze boeketten, het is dan ook jammer om te horen dat dit in jouw geval niet zo is overgekomen.
Je hebt uiteraard altijd het recht om je bestelling, mits deze voldoet aan onze retourvoorwaarden, naar ons terug te sturen.