Zaque V.O.F.
Martin Phiferons
Goede service. En top kwaliteit
Frederiek
Goed prijs voor een heerlijk zittende bank!
Hoe beoordeel je Zaque V.O.F.?
Kenneth
Ik heb laatst een paar lounge beds besteld via Zaque.nl en ben er superblij mee! De website is makkelijk te gebruiken en bestellen ging echt soepel. De levering duurde een week, wat ik prima vond gezien de grootte van de producten.
De lounge beds zijn echt top – ze liggen heerlijk, zien er goed uit en voelen stevig aan. Je merkt dat het gewoon goede kwaliteit is. Ik had nog even contact met de klantenservice en ook dat ging vlot en vriendelijk.
Al met al een hele fijne ervaring. Ik zou hier zo weer iets bestellen! -
Julian
Zeer goed geholpen en blij met de kwaliteit tot nu toe.
Maryam Bougrina
Top service met alle aandacht voor de klant
Deniz Özer
Erg blij met mijn aankoop!
Cas
Zit heerlijk!
Sander Timmermans
Top producten en snelle service!
Jule
Topkwaliteit. Snelle levering en perfect afgewerkt. Zeker een aanrader!
Jurre van de Sanden
Super goede service en de producten zijn van hoogwaardige kwaliteit!
Sophie
De producten zijn mooi, maar ook van kwaliteit. Snelle levering en fijne service maken het helemaal af!
MARIAN
Snelle levering, mooie stoffen,kleuren,goede kwaliteit! Fijne communicatie, aan al mijn wensen kon voldaan worden.
Joy
Zeer tevreden over mijn bestelling bij Zaque! Ik twijfelde over welke kleur het mooist in onze tuin zou passen. Er werd uitgebreid met me meegedacht en ik ben super blij met het resultaat. Snelle reactie, snelle levering. Helemaal top!
Joeri
Snelle levering en hele goede kwaliteit!
Bas
Super snelle service en een fijne zak, top aakoop.
Tibo
Kwaliteit zoals gehoopt, komen afspraken na.
Ralph
Fantastisch bedrijf! Prachtige kwaliteit product, komen afspraken na en super snel geleverd!
Daimy
Staat fantastisch in onze tuin! Onze dochter is er gek op wil er niet meer af Kwaliteit is super! Echte aanrader!
Cyril Moers
Enorm blij met mijn Zaque. Mega goede kwaliteit en het staat erg mooi in mijn tuin. Past precies bij de luxe uitstraling die ik wens! Dikke complimenten!
Harold
Fijn gesprek gehad. Goede en duidelijke informatie gekregen. Goede kwaliteit materialen. Ben zeer tevreden.