Zelftraktatiesmaken.nl
Ook shop je bij ons de mooiste inpakmaterialen, juffen cadeautjes en raamstickers.
Kortom, de leukste traktaties maak je zelf!
Daniëlle Mendel
Snelle levering; persoonlijke reacties;
JW
k i rrdk n reoe kegjdusa ttescItneiarwitk sielrzeedge neektsebl kkerdde ltjd kinb ue
Hoe beoordeel je Zelftraktatiesmaken.nl?
Caroline Hesselink
Ook nu in deze drukke periode kwam mijn bestelling ruim op tijd en was het zoals altijd weer heel erg mooi!
Jeannet Damen-meijerink
alles keurrig verzorgd
Halima
Snelle levering!
Caroline Hesselink
Mooie spullen. En je hebt het ook erg snel in huis. Manuela denkt ook altijd mee als je vragen hebt of net iets anders nodig hebt.
Fantastisch! -
Joyce Rust-Daatselaar
Goede prijs, kwaliteit en snel verzonden!
Desiree Weeterings
Komen afspraken perfect na en alles keurig verzorgd.
Y. I.
Hele leuke spulletjes en veel keuzes. Het belangrijkste; snelle levering.
Linda Roets
Super geweldige service
Maris Runderkamp
Leuke site, snel geleverd en super leuk verpakt!
MG
Vriendelijk, mooi verpakt en product naar wens
Ankie Heeren
Super leuke traktaties, die ik snel thuis bezorgd kreeg. Top!!
Paula Van Humbeeck
Correcte behandeli g.Heel mooi alleen de transportkosten vind ik langs de dure kant
Wendy Jansen
Snelle levering, mooie producten.
Gé Jong de
Snelle levering👍
Antwoord van Zelftraktatiesmaken.nlHoi Gé, Super bedankt voor de positieve review met 5 sterren. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met de aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Als dank krijg je 10% korting op je volgende aankoop! Gebruik hiervoor de kortingscode Dankjewel! Groetjes Manuela ♥ www.zelftraktatiesmaken.
Kubra Kester
snelle levering en netjes ingepakt!
Antwoord van Zelftraktatiesmaken.nlHoi Kubra, Super bedankt voor de positieve review met 5 sterren. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met de aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Als dank krijg je 10% korting op je volgende aankoop! Gebruik hiervoor de kortingscode Dankjewel! Groetjes Manuela ♥ www.zelftraktatiesmaken.
P.R
Snelle levering, leuk ingepakt
Antwoord van Zelftraktatiesmaken.nlHoi P.R., Super bedankt voor de positieve review met 5 sterren. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met de aankoop en we zien je graag terug in onze webshop! Als dank krijg je 10% korting op je volgende aankoop! Gebruik hiervoor de kortingscode Dankjewel! Groetjes Manuela ♥ www.zelftraktatiesmaken.
Bor
- mooie prijs/kwaliteit verhouding! - makkelijk besteld/snel geleverd! - goed verpakt! - adres om te onthouden!
Joy Winkels
snelle levering, heel leuk verpakt, duidelijke site!