Zen by Zen
Paul Aben
Snelle en goede levering
Antwoord van Zen by ZenBeste Paul,
Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij om te zien dat u tevreden bent over de verwerking van uw bestelling. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
Andy Rijckhart
Mooie prijs en goede service en bedankt voor de kado een lekker geurtje tot de volgende bestelling ben zeer tevreden en de cbd olie werk goed
Antwoord van Zen by ZenBeste Andy,
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de verwerking van uw bestelling, wij doen dat altijd met veel zorg en aandacht! Leuk om te lezen dat u blij bent met het cadeautje :). Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop, wij wensen u nog een fijne dag!
Satya -
Hoe beoordeel je Zen by Zen?
Petra
Hele goede service, kreeg er zelfs een cadeautje bij waar ik heel blij mee was
Antwoord van Zen by ZenBeste Petra,
Henk Slootheer
snelle levering niet te duur
Antwoord van Zen by ZenBeste Henk,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze snelle levering en eerlijke prijzen. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
Rita Waanders
Geweldige service, snel. Lieve attentie bij elke bestelling. Met zorg verpakt
Antwoord van Zen by ZenBeste Rita,
Monique de Bruijn
Altijd snel weer in huis met 30% korting en ook altijd met een leuk cadeautje zoals etherische olie of cbd olie !!
Antwoord van Zen by ZenBeste Monique,
Willem van Santen
Accuraat en vriendelijk
Antwoord van Zen by ZenBeste Willem,
Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij om te zien dat u tevreden bent over onze service. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
MERCEDES MIER STEEN-GEMARINO
Mooie prizen en goede service.
Antwoord van Zen by ZenBeste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze prijzen en service. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
J Dob
Goede olie goede prijzen
Antwoord van Zen by ZenBeste heer/mevrouw Dob,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze toegankelijke prijzen. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
Gerard Wijs
Snelle en goede verpakte levering. Prima prijs.
Antwoord van Zen by ZenBeste Gerard,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden ben over onze snelle levering en eerlijke prijzen. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
michael meulendijks
is geen cbd olie die deze webwinkel verkoopt,als het te mooi is om waar te zijn dan is het meestal ook,kan ook niet voor zo'n lage prijs
gewoon een soort plantaardige olie zonder iets erin
helemaal geen werking
en dan de zgn testresultaten van canalyse zijn gewoon fake
jammer!!
Laura
Geweldig!
Ben er heel blij mee en bedankt voor het extra cadeautje en het kortingskaartje! Ik ga zeker meer bestellen!Antwoord van Zen by ZenBeste Laura,
Gerrit Van de kolk
Geweldige service kan het een ieder aanraden
Antwoord van Zen by ZenBeste Gerrit,
Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij om te zien dat u tevreden bent over onze service :). Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
Olliver Fandino
Onwijs snelle levering en zeer goed geholpen!
Antwoord van Zen by ZenBeste Oliver,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over ons advies en de snelle levering. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
Antje Ritter
werkt
Antwoord van Zen by ZenBeste Antje,
Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij om te zien dat u tevreden bent over de werking van ons product. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
Dewi Spoddig
De cbd olie is van goede kwaliteit en voor een heel goede prijs. En de verzending is ook redelijk snel gebeurd. Het cadeautje erbij was heel attend. Ik ga hier zeker weer bestellen.
Antwoord van Zen by ZenBeste Dewi,
Martin Driessen
Prima levering!!
Antwoord van Zen by ZenBeste Martin,
Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij om te zien dat u tevreden bent over onze levering. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
Wilco
Betaalbaar, snel, goed, en goed verpakt.
Antwoord van Zen by ZenBeste Wilco,
D.J
Zeer goede service, goed product en snelle verzending.
Antwoord van Zen by ZenBeste D.J,
Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij om te zien dat u tevreden bent over onze service Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
Dick
Goede kwaliteit, leuke service
Antwoord van Zen by ZenBeste Dick,
Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij om te zien dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en onze service :). Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!