Zen by Zen
Jacky
Ik ging voor de CBNolie
Paul Aben
Prima
Hoe beoordeel je Zen by Zen?
Bert de Groot
CBD olie, goed product voor een schappelijk prijs. Snel geleverd ook en altijd een presentje.
Denny van den Broek
Goede prijs en snelle levering.
Marjon
Snelle levering. Fijne kwaliteit.
Antwoord van Zen by ZenBeste Marjon,
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de verwerking van uw bestelling, wij doen dat altijd met veel zorg en aandacht! Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop, wij wensen u nog een fijne dag!
M Driessen
Bestelling kwam maar dagen later dan op de site werd vermeld.
Antwoord van Zen by ZenBeste heer/mevrouw Driessen,
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Onze excuses dat uw bestelling langer onderweg is geweest dan verwacht. Meestal komen bestellingen spoedig aan, maar het komt wel eens voor dat een bestelling vertraagd raakt vanuit ons magazijn of PostNL. Hopelijk zien wij u nog eens terug in onze webwinkel. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Wij wensen u nog een fijne dag!
R
kwaliteit prijsverhouding uitstekend
Antwoord van Zen by ZenBeste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij om te zien dat u tevreden bent over onze prijs-kwaliteit verhouding. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
Monique de Bruijn
Nette prijzen en Geweldige service !!!!!!!!!!!!!!
Antwoord van Zen by ZenBeste Monique,
Bedankt voor uw super beoordeling! Wij zijn blij om te zien dat u tevreden bent over onze prijzen en service :). Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
Roel Hendriks
Geweldige service en vragen werder goed beantwoord.
Antwoord van Zen by ZenBeste Roel,
Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij om te zien dat u tevreden bent over onze service. Fijn dat uw vragen goed beantwoord zijn. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
Mejan
Snelle levering. Leuke cadeautje!
Antwoord van Zen by ZenBeste Mejan,
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de verwerking van uw bestelling, wij doen dat altijd met veel zorg en aandacht! Leuk om te lezen dat u blij bent met het cadeautje :). Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop, wij wensen u nog een fijne dag!
DJ
Snelle levering , zeer goede service en prijzen
Antwoord van Zen by ZenBeste DJ,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze service en toegankelijke prijzen. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
Christa
Goede prijs, nog niet uitgeprobeerd maar is vast wel . Als dit een beoordeling voor PostNL had moeten zijn dan 0 sterren, 3 x nieuwe datum gehad, was kwijt daarna toch maar niet. Uiteindelijk toch geleverd na een week.
Antwoord van Zen by ZenBeste Christa,
Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij om te zien dat u tevreden bent over onze toegankelijke prijzen. Helaas gaat er inderdaad wel eens wat mis bij PostNL. Gelukkig is uw pakket weer terecht gekomen, maar hopelijk gebeurt dit niet nog een keer. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
Winy
Netjes geleverd met klein cadeautje. Super leuk. Alleen nog even uitvinden wat je ermee moet doen🤣
Antwoord van Zen by ZenBeste Winy,
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de verwerking van uw bestelling, wij doen dat altijd met veel zorg en aandacht! Leuk om te lezen dat u blij bent met het cadeautje :). U kunt het cadeautje opzoeken op onze website voor informatie. Mocht u er niet uitkomen, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop, wij wensen u nog een fijne dag!
Marc
Antwoord van Zen by ZenBeste Marc,
Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij om te zien dat u tevreden bent over onze snelle levering. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
Harry
Ze leveren goede producten tegen goede prijs. Goede service. Ze antwoorden op vragen.
Antwoord van Zen by ZenBeste Harry,
Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij om te zien dat u tevreden bent over onze service en prijs-kwaliteit verhouding. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
inga drews
Snelle levertijden
Antwoord van Zen by ZenBeste Inga,
Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij om te zien dat u tevreden bent over onze levertijden. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
Patricia Borzagli de Castro
Ik bem t
Antwoord van Zen by ZenBeste Patricia,
Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij om te zien dat u tevreden bent. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust. Graag tot ziens in onze webshop. Wij wensen u nog een fijne dag!
Henk Dejong
Goede producten voor een mooie prijs , super goed verpakt, kadootje erbij 😊wat we willen meer als consument!!!
Antwoord van Zen by ZenBeste Henk,
J
Snel geleverd en kreeg een leuke cadeau.
Antwoord van Zen by ZenBeste heer/mevrouw,
Dennis
Zeer vriendelijk contact gehad en het pakketje was snel in huis. Nog bedankt voor de extra attentie die bijgevoegd was. Wordt zeer op prijs gesteld.
Antwoord van Zen by ZenBeste Dennis,