Zetla.nl
Our products are made out of premium quality F
henry van orsouw
lekker snel en duidelijk dank je wel
Antwoord van Zetla.nlHi Henry,
Bedankt voor uw fijne reactie! Goed om te horen dat u tevreden bent over de snelheid en duidelijkheid.
San
Snel geleverd en goed product
Antwoord van Zetla.nlHi San,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten, onze snelle service en levering. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen bedienen!
Team Zetla.nl -
Hoe beoordeel je Zetla.nl?
A.
Goede service en snel
Antwoord van Zetla.nlHi A,
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle service.
Johan Van de vin
Snelle service
Antwoord van Zetla.nlHi Johan,
Maria
goede betrouwbare webshop met betaalbare prijzen. Al vaker besteld en nog nooit problemen gehad
Antwoord van Zetla.nlHi Maria,
Bedankt voor uw vertrouwen en mooie woorden! Fijn om te horen dat alles keer op keer naar wens verloopt.
S Rotterdam
Kwaliteit spullen, super snelle service en ook snel bezorgd
Antwoord van Zetla.nlHi S,
Gvd
Super snel verzonden, stevig verpakt. Heel tevreden
Antwoord van Zetla.nlHi Gvd,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de verzending snel was en dat het pakket goed verpakt is aangekomen. We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Woocash
Snell...
Antwoord van Zetla.nlHi Woocash,
Bedankt voor uw review!
Evita
Altijd snel bezorgd en ook niet onbelangrijk, goed verpakt in een passende doos!
Antwoord van Zetla.nlHi Evita,
Dank u wel voor uw mooie review. Wij zijn verheugd dat u tevreden bent over de snelle levering en de zorgvuldige verpakking. Graag staan wij opnieuw voor u klaar.
Tevreden klant ! 😊
Goede site met goede spullen en lage prijzen
Antwoord van Zetla.nlHi,
Wat fijn om te horen! Bedankt voor uw mooie woorden over onze producten en prijzen. We doen ons best om kwaliteit betaalbaar te houden.
Irma Haider
Snel geleverd voor een goede prijs
Antwoord van Zetla.nlHi Irma,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en de goede prijzen. Dank voor uw vertrouwen en steun. We blijven ons best doen om deze service te behouden!
Yvon Legand
Snel geleverd !
Antwoord van Zetla.nlHi Yvon,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de levering. Graag tot een volgende keer!
Miranda Stolk
Goede producten en prijzen, erg snel verzonden en geleverd
Antwoord van Zetla.nlHi Miranda,
Bedankt voor uw review! Geweldig dat zowel de producten als de levering aan uw verwachtingen voldoen. We waarderen uw vertrouwen enorm.
Nick Reniers
Snelle en correcte levering. Zoals steeds
Antwoord van Zetla.nlHi Nick,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering. Graag tot een volgende keer!
D Hopman
Zondag besteld, woensdagochtend keurig de juiste artikelen geleverd.
Antwoord van Zetla.nlHi D,
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat uw bestelling van zondag woensdagochtend netjes en correct is geleverd. Daar doen we het voor.
Graag tot een volgende keer!
Pascal Rijssel
Snelle verzending helemaal top
Antwoord van Zetla.nlHi Pascal,
Dank u wel voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle verzending.
Graag tot een volgende bestelling! -
W D
Snelle levering, goed verpakt, Thx Zetlaa #100
Antwoord van Zetla.nlHi W D,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de levering snel was en alles goed verpakt aankwam. Graag tot een volgende keer!
Mitch Pel
Goeie prijzen en snelle levering en boven de 35euro gratis verzending keep up the good work 💯💯
Antwoord van Zetla.nlHi Mitch,
Bedankt voor uw review. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze prijzen en snelle levering. Dank voor uw vertrouwen en steun. We blijven ons best doen om deze service te behouden!
Nick Olst
Top site ,volgende dag al meteen bezorgd
Antwoord van Zetla.nlHi Nick,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze webshop en de levering. Graag tot een volgende keer!
Karin Link
Supersnel geleverd!
Antwoord van Zetla.nlHi Karin,
Bedankt voor uw review. Fijn dat u tevreden bent met de snelle levering. Graag tot een volgende keer!
Team Zetla.nl