Zilte Zusjes
Mariska
Hele snelle bezorging, top!!
Babs
Fijne snelle levering, nu testen of de producten net zo fijn zijn als de vorige bestellingen!
Hoe beoordeel je Zilte Zusjes?
Cobi Theeuwes
Zeer snelle levering en mooi ingepakt
Natascha Baars-Bakker
Altijd weer blij met de fijne producten ๐ฉท
Mel B
Snelle levering en altijd goede producten! Bedankt weer!
H.J
Mooie producten en goede service
Kim Hilgerink
Hele snelle levering en heel leuk verpakt
Majella
Bestelling duurde langer dan aangegeven. Frambozenzalf in eerste instantie gekocht omdat dit de waterwratjes zou tegengaan. Dit is niet het geval. Al ruim halfjaar meermaal daags aan het smeren. Wel hele fijne zalf voor eczeem en droge huid. Daarom opnieuw gekocht.
Paulien hermsen
Snelle verzending, mooi verpakt. Nu ervaren of de frambozenzalf doet ze beloven.
Annabel
Mooie kwaliteit en hele fijne webshop!
Antwoord van Zilte ZusjesWat leuk om te lezen, dankjewel!
En wat fijn dat je zo tevreden bent over zowel de kwaliteit als de webshop. Daar worden we echt blij van!
Wendy Heutink
Snelle levering, goede communicatie als het nodig is, en geweldige zalf!! Ben echt groot fan van de frambozen zalf!
Antwoord van Zilte ZusjesWat een fijne review om te lezen, dankjewel!
Zó fijn dat je de snelle levering en communicatie prettig vond en wat leuk dat je zo’n fan bent van de Frambozenzalf, dat snappen wij wel!
Tessa
Snelle levering, mooie producten, scherpe prijzen
Antwoord van Zilte ZusjesDank je wel voor je review! Super dat je zo tevreden bent over de snelle levering, de producten én de prijzen. Daar doen we het voor.
Shelly
Super snel ontvangen en heel mooi verpakt. Ben heel benieuwd naar de werking
Antwoord van Zilte ZusjesWat leuk om te lezen, dankjewel!
Fijn dat je bestelling zo snel binnen was en dat het pakketje mooi verpakt aankwam. We zijn heel benieuwd wat je straks van de werking vindt.
Jacqueline Van Nunspeet
Snelle levering, mooi ingepakt
Antwoord van Zilte ZusjesWat fijn om te horen, dankjewel!
Super dat de bestelling zo snel binnen was en mooi ingepakt. Daar doen we het voor!!
Eva van den Berg
Super snelle levering!
Antwoord van Zilte ZusjesWat fijn om te horen, dankjewel!
Super dat je bestelling zo snel binnen was. Daar worden we blij van!!
Lisette van Bemmel
Het is echt een fijne winkel! Ik koop altijd frambozenzalf, shea butter en de natuurlijke gezichtsolie. Ook de Tallow butter is erg favoriet hier. Altijd snelle levering!
Antwoord van Zilte ZusjesWat een prachtige review om te lezen, dankjewel!
Zo fijn dat je zo trouw bij ons shopt en dat zowel de Frambozenzalf, Shea butter, het serum als de Tallow butter favorieten zijn.
Jannet
Zilte Zusjes heeft een overzichtelijke website, snelle levering en mooie (cadeau) producten.
Antwoord van Zilte ZusjesWat fijn om te lezen, dankjewel!
Super dat je zo tevreden bent over de website, de snelle levering en de (cadeau) producten. Daar worden we echt blij van!!
het team van Zilte Zusjes ๐
Ans van Middegaal
Het is een mooi armbandje maar een knoopje na elke kraal klopt niet.
Antwoord van Zilte ZusjesHet klopt inderdaad dat er na elke kraal een knoopje zit bij de kleinere armbandjes. Dat doen we bewust, omdat dit zorgt voor extra veiligheid. Mocht het armbandje ooit kapotgaan, dan rollen de kralen er niet allemaal in één keer af. Zo blijft het voor kinderen een stuk veiliger om te dragen.
Nicole
Super service, snel verzonden, mooie en goede producten ontzettend blij mee, dus tot ziens
Antwoord van Zilte ZusjesWat een fijne review om te lezen, dankjewel!
Super dat je zo blij bent met de service, de snelle verzending en de mooie producten. Dat waarderen we enorm!
Marit Heinz
Super snelle levering en heerlijke producten!
Antwoord van Zilte ZusjesWat fijn om te lezen, dankjewel!
Super dat je zo blij bent met de snelle levering én onze producten!
het team van Zilte Zusjes ๐