Zilte Zusjes
Annabel
Mooie kwaliteit en hele fijne webshop!
Antwoord van Zilte ZusjesWat leuk om te lezen, dankjewel!
En wat fijn dat je zo tevreden bent over zowel de kwaliteit als de webshop. Daar worden we echt blij van!
Wendy Heutink
Snelle levering, goede communicatie als het nodig is, en geweldige zalf!! Ben echt groot fan van de frambozen zalf!
Antwoord van Zilte ZusjesWat een fijne review om te lezen, dankjewel!
Zó fijn dat je de snelle levering en communicatie prettig vond en wat leuk dat je zo’n fan bent van de Frambozenzalf, dat snappen wij wel!
het team van Zilte Zusjes đź’› -
Hoe beoordeel je Zilte Zusjes?
Tessa
Snelle levering, mooie producten, scherpe prijzen
Antwoord van Zilte ZusjesDank je wel voor je review! Super dat je zo tevreden bent over de snelle levering, de producten én de prijzen. Daar doen we het voor.
Shelly
Super snel ontvangen en heel mooi verpakt. Ben heel benieuwd naar de werking
Antwoord van Zilte ZusjesWat leuk om te lezen, dankjewel!
Fijn dat je bestelling zo snel binnen was en dat het pakketje mooi verpakt aankwam. We zijn heel benieuwd wat je straks van de werking vindt.
Jacqueline Van Nunspeet
Snelle levering, mooi ingepakt
Antwoord van Zilte ZusjesWat fijn om te horen, dankjewel!
Super dat de bestelling zo snel binnen was en mooi ingepakt. Daar doen we het voor!!
Eva van den Berg
Super snelle levering!
Antwoord van Zilte ZusjesWat fijn om te horen, dankjewel!
Super dat je bestelling zo snel binnen was. Daar worden we blij van!!
Lisette van Bemmel
Het is echt een fijne winkel! Ik koop altijd frambozenzalf, shea butter en de natuurlijke gezichtsolie. Ook de Tallow butter is erg favoriet hier. Altijd snelle levering!
Antwoord van Zilte ZusjesWat een prachtige review om te lezen, dankjewel!
Zo fijn dat je zo trouw bij ons shopt en dat zowel de Frambozenzalf, Shea butter, het serum als de Tallow butter favorieten zijn.
Jannet
Zilte Zusjes heeft een overzichtelijke website, snelle levering en mooie (cadeau) producten.
Antwoord van Zilte ZusjesWat fijn om te lezen, dankjewel!
Super dat je zo tevreden bent over de website, de snelle levering en de (cadeau) producten. Daar worden we echt blij van!!
het team van Zilte Zusjes đź’›
Ans van Middegaal
Het is een mooi armbandje maar een knoopje na elke kraal klopt niet.
Antwoord van Zilte ZusjesHet klopt inderdaad dat er na elke kraal een knoopje zit bij de kleinere armbandjes. Dat doen we bewust, omdat dit zorgt voor extra veiligheid. Mocht het armbandje ooit kapotgaan, dan rollen de kralen er niet allemaal in één keer af. Zo blijft het voor kinderen een stuk veiliger om te dragen.
Nicole
Super service, snel verzonden, mooie en goede producten ontzettend blij mee, dus tot ziens
Antwoord van Zilte ZusjesWat een fijne review om te lezen, dankjewel!
Super dat je zo blij bent met de service, de snelle verzending en de mooie producten. Dat waarderen we enorm!
Marit Heinz
Super snelle levering en heerlijke producten!
Antwoord van Zilte ZusjesWat fijn om te lezen, dankjewel!
Super dat je zo blij bent met de snelle levering én onze producten!
Maaike B
Mooie producten, lief verpakt.
Antwoord van Zilte ZusjesDank je wel voor je review en veel plezier van je bestelling!
Mocht je ooit vragen hebben of ergens over twijfelen, stuur ons gerust een berichtje. We denken graag met je mee.
Het team van Zilte Zusjes đź’› -
Joyce Caslo
Mijn leveringsdag is al 3 dagen uitgesteld
Antwoord van Zilte ZusjesWat jammer om te horen dat je levering al meerdere dagen was uitgesteld.
Helaas zijn wij hierbij afhankelijk van de vervoersdiensten, waardoor een vertraging soms buiten onze invloed ligt. Inmiddels is het fijn bezorgd en wensen we je veel plezier van je bestelling!
Dilek Cemen
Helende zalfjes wat helpt tegen mijn eczeem ik raad het iedereen aan!
Antwoord van Zilte ZusjesWat ontzettend fijn om te lezen dat de zalfjes jouw eczeem zo goed helpen. Daar doen we het voor. Dankjewel dat je jouw ervaring deelt en het zelfs aan anderen aanbeveelt, dat waarderen we enorm.
Het team van Zilte Zusjes đź’› -
Thea Oost
Snelle levering, hele fijn producten en mooie armbandjes đź©·
Antwoord van Zilte ZusjesWat super leuk om te horen! Fijn dat de levering zo snel was en dat je zo blij bent met de producten én de armbandjes. Dankjewel voor je mooie review, dat waarderen we enorm.
Het team van Zilte Zusjes đź’›
Xavera Verwey
Ik gebruik geen andere crèmes ect. meer! Zo tevreden en het enige waar mijn huid tegen kan, waar mijn huid gezond en verzorgd eruit ziet!
Antwoord van Zilte ZusjesWat ontzettend fijn om te lezen! Zo mooi dat jouw huid hier zo goed op reageert en dat je geen andere crèmes meer nodig hebt. Dat is precies waar we het voor doen: een gezonde, rustige en verzorgde huid zonder gedoe.
Dankjewel voor het delen van jouw ervaring.
MC
Ik vAntwoord van Zilte ZusjesDankjewel voor je lieve review! Wat fijn om te horen dat de levering zo snel was. Veel plezier met je bestelling.
Ellen
Zeer snelle levering, producten zijn top. Helemaal zoals beschreven stond. Heel tevreden.
Antwoord van Zilte ZusjesWat super fijn om te horen! Dankjewel voor je lieve woorden. Fijn dat de levering zo snel was en dat de producten helemaal aan je verwachtingen voldoen. Daar worden wij blij van.
Anoniem
Snelle en goede levering. Aardige mensen. En het was zo lief verpakt. Echt een kadootje voor jezelf!
Antwoord van Zilte ZusjesWat ontzettend leuk om te lezen! Dankjewel voor je lieve woorden!
Daniëlle de Wijs
Netjes verpakt en snelle levering’
Antwoord van Zilte ZusjesDankjewel voor je lieve review! Wat fijn om te horen dat alles netjes verpakt was en zo snel bij je binnenkwam. Geniet van je bestelling.
Liefs, Team Zilte Zusjes đź’›