Zininkleding

Zininkleding

Zinin; een kledingmerk dat staat voor positiviteit, kracht en energie! Ons logo en onze bedrijfsvoering stralen deze kernwaarden perfect uit.

Comfortabele kleding voor man en vrouw, dat is ons doel; het moet lang netjes blijven en vooral goed op jouw lichaam aansluiten. Wij werken met hoogwaardige materialen en een duurzaam productieproces om jou de meest comfortabele kleding te kunnen bieden!
Of je nou gaat sporten, een festival bezoeken, een avond stappen of gewoon lekker niks doet, onze kleding straalt altijd het juiste uit.
Bevalt ons logo jou niet honderd procent? Pas deze dan aan naar jouw eigen smaak. Wil je enkel de tekst ZININ of uitsluitend het armpje als logo? Dit is allemaal mogelijk en de keuze is geheel aan jou.

Zinin; het merk voor jou!
De zekerheden van https://zininkleding.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.