Zirbewinkel.nl
Er komt een 2e site bij onder de naam www.oostenrijknatuurlijk.nl. Die draait nu onder WordPress maar gaat binnenkort over naar Phoenix. Als klanten iets willen bestellen dan worden ze doorgelinkt naar www.zirbewinkel.nl.
Er zijn twee merken bij die straks direct op de Oostenrijkse site besteld kunnen worden waarvan het merk Ringana alleen maar mogelijk is om op de Oostenrijkse site te bestellen. Klanten worden dan doorgelinkt naar www.ringana.com/1524025
Ik wil op de oostenrijknatuurlijk site wel het keurmerk hebben en de voorwaarden.
Marina Schmitt
Prachtige zirben boompjes ontvangen. Nu hopen dat ze goed gedijen, eerst in de pot en dan in de volle grond. Wij zijn dol op Oostenrijk dus nu een erfenis voor de kinderen erbij :)
Frank Camps
Goed advies en snelle levering
Hoe beoordeel je Zirbewinkel.nl?
Alexandra Caresani
Alles top bezorgd.
Nicodemus van Birgelen
Lekkere saus, jammer dat ie niet bij de Neerlands groothandel te krijgen is. Voorheen had Knorr paprika roomsaus poeder, maar die bestaat kennelijk niet meer. Snelle levering.
Richard Denk
Erg snelle en foutlose levering
Jeannette Harleman
goed gecommuniceerd, netjes op tijd geleverd.
Christophe thiel
Super
M j m Nass
Top snelle levering 10
Ina Hoefman
Ze hebben behoorlijk wat producten die we kennen uit Oostenrijk. Bestellen gaat makkelijk en het wordt netjes geleverd.
Helaas had ik geen track en trace gekregen dus het was een verrassing toen het pakket gisteren kwam.
We gaan zeker weer het een en ander bestellen. -
Ineke Jansen
Heerlijke producten en snelle service.
Pascal
Linnen kussen met Zirbehout besteld. Snel geleverd en ja, heerlijk geslapen. De geur van het het Zirbekussen is een soort massage voor brein. Instant rust en ontspanning! Heerlijk en een aanrader.
Miranda Trip-wolf
Snel makkelijk.. alleen plaatje is wel anders als wat we gekregen hebben maar dat is niet erg want heb een blij kind
Joke
Hartelijk aan de telefoon, snelle levering, Superblij met kleed.
Peter Waals
Veel keuze en gemakkelijk te bestellen. Alles goed verpakt binnen gekregen.
Wim Velema
Klein stukje oostenrijk in huis ...... LEKKER MAN !!!
tim fritzsche
snelle levering goede producten
Jan
snel geleverd
T.G.J. Dun-Treffers
Hermalinda Vermeulen
Wat heerlijk dat er een winkel is die echte Zirbenproducten verkoopt. Heel blij met de zirben roomspray
Hans de Gruijl
Snelle levering . Makkelijke website.