Zolderschatten
Hoi,

In Le Fabuleux Destin d’Amélie, vindt Amelie een stoffig blikken snoeptrommeltje achter een loszittend tegeltje in de muur, waar zo’n 50 jaar geleden een klein jongetje zijn schatten in bewaarde. Ze besluit het doosje, op haar sprookjesachtige Amelie manier, weer terug bij de rechtmatige eigenaar te krijgen. De meneer die het doosje vol jeugdherinneringen in al die jaren al niet meer gezien had, is natuurlijk ontzettend blij en emotioneel bij het zien van zijn schatten.

Zou het niet te gek zijn, als je op zolderschatten je eigen snoeptrommeltje weet terug te vinden?! Iets waardoor je in gedachten (Ratatouille stijl) weer eventjes keihard nostalgisch terug naar je jeugd, of een andere hele fijne herinnering wordt geslingerd! Iets dat je misschien al jaren zoekt, weer terug wil, of eindelijk zelf wil bezitten!

Daar help ik je graag bij!

Groetjes,

Marvin
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.