WIL HENDRIKSEN
Top !!!
W.V.
Helaas bestelling niet op opgegeven adres afgeleverd. Na telefonisch contact heb ik binnen 24 uur alsnog mijn bestelling ontvangen.
Hoe beoordeel je Zoolac.nl – alles voor een gezonde darmflora en optimale verzorging van uw huisdier.?
Diana Middelbosch
Alles is prima verlopen.
Maria Simons
De levering was snel en dat is fijn als er een bevalling op handen is,
Toni aus Hamburg
Super Service
Bärbel Meißnitzer
Schnelle Lieferung, alles top!
Anita
Een snelle levering en mijn hond heeft geen allergie meer dankzij zoolac brokken van lam en rijst.
Margreet
Vlotte bezorging, en mooie prijsaanbieding als je dit aan 5 katten geeft. 1 x per 2 mnd is voldoende bescherming voor onze katten die ook buiten komen en dan nog effectief, we halen regelmatig een teek vd vacht die niet meer jofel is. En minder gif voor je kat!
Susan Haentjens-Miller
Goede prijzen en goede service
Marga van der Veen
snelle levering, keurig verpakt
Olga G.
Alles super! Schnell und unkompliziert. Viel preiswerter als in Deutschland.
Anna Lijdsman
Snelle levering. Duidelijke tijdsaanduiding. Minpuntje: pakje in het pak was open.
Natasja Broeke van loenen
Super snelle bezorging!
Stefan Salzmann
Bedankt
Suzanne
Hele goede giardia tests, heel makkelijk zelf af te nemen en een fractie van de prijs die de dierenarts vraagt, dus heel tevreden
Gineke Meinders
Prima en betrouwbare zaak.
Monica Hoogduijn
Snelle levering en prima prijs!
Jan van der Schans
Zeer goede service van Rens. Bestelling was incompleet door een fout van DPD maar gelukkig door Rens zijn service opgelost.
Izabela Karabin
Ik niet gekregen mijn besteling. Dpd ze zei dat is bezorgd maar ik hebt niet mijn besteling.
Marga Vervaart