Zoolac.nl
De beste producten voor optimale hygiëne en darmgezondheid bij alle huisdieren.
Probiotica, voedingssupplementen en verzorgingsproducten.
Kwalitatief hoogwaardig voer voor honden katten.
S. Verbruggen
Goede producten, snelle bezorging.
elena moulatsiotou
i am still waiting for my order to be delivered 12 days after ...
Hoe beoordeel je Zoolac.nl?
Anma van Wessel
Goede producten , prima service!
Antwoord van Zoolac.nlGoedemiddag mevrouw Van Wessel,
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze prachtige beoordeling over Zoolac.nl te schrijven.
Wat leuk om te horen dat u tevreden bent over onze producten en de service die wij verlenen. Daar doen we het voor! Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan we natuurlijk altijd voor u klaar.
Lisette
Prima service
Antwoord van Zoolac.nlGoedemiddag Lisette,
Bedankt voor jouw mooie beoordeling over onze webshop Zoolac.nl. Bedankt ook voor je vertrouwen in ons. Goed om te horen dat het gebruik van Lax-a-Paste zo goed bevalt, ik denk dat je kat het helemaal met je eens is 😀, er is niets zo vervelend als een haarbal die in de weg zit. Ik zie het ook af en toe bij mijn katten.
Graag verwelkomen we je ook een volgende keer weer bij onze webshop. Ook dan weer zullen we alles in het werk stellen jouw bestelling vlot en netjes voor je te verwerken.
Voor vragen staan we natuurlijk ook heel graag voor je klaar.
Monique Koopman
Super product. Dit helpt echt erger te voorkomen. Snelle verzendservice. Dankjewel
Antwoord van Zoolac.nlGoedemiddag mevrouw Koopman,
Bedankt voor uw prachtige beoordeling via WebwinkelKeur en voor uw vertrouwen in Zoolac.nl. Wij vinden het fijn om te horen dat uw hond zoveel baat heeft bij het gebruik van Traum Pet oordruppels, en inderdaad voorkomen is beter dan genezen 😉.
We zien u ook graag een volgende keer weer bij ons terugkomen, ook dan zullen wij weer ons uiterste best doen uw bestelling met zorg voor u te verwerken.
Voor vragen staan we uiteraard ook heel graag voor u klaar.
Ivana Horn
Lieferung nicht erhalten
Dorothee Aßheuer
Schnelle und gute Lieferung
Antwoord van Zoolac.nlGuten Tag Frau Aßheuer,
Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung! Wir freuen uns, dass alles zu Ihrer Zufriedenheit verlaufen ist. Sollten Sie noch Fragen haben, lassen Sie es uns selbstverständlich gerne wissen.
Valentina Butković Štuglin
Every compliment for the speed and professionalism. I will definitely order again.
Antwoord van Zoolac.nlGood afternoon Ms. Butković Štuglin,
Thank you for your positive feedback! We do our best to help everyone as well as possible and are glad that we were able to do so for you as well.
Kind regards,
DANIELLA GEURS
Vlotte bestelling en levering. Gebruik het bokashi nu ong 10 dagen en merk een verschil ivm ontlasting , hij lust het ook graag. Zien wel bij verder gebruik .
Antwoord van Zoolac.nlGoedemiddag mevrouw Geurs,
Bedankt voor uw prachtige beoordeling over onze webshop Zoolac.nl. Wat fijn om te horen dat uw hond de Bokashi zo lekker vindt, en dat daarbij zijn ontlasting ook nog eens beter is geworden.
Graag verwelkomen wij u in de toekomst vaker bij onze webshop om ook dan ons uiterste best te doen uw bestelling netjes en vlot voor u te verwerken.
Voor vragen staan we natuurlijk ook heel graag voor u klaar.
Ken Beleña Sumpo
Muy fiable…
Antwoord van Zoolac.nlBuenas tardes, Ken Beleña Sumpo,
¡Gracias por sus comentarios positivos! Hacemos todo lo posible para ayudar a todos de la mejor manera y nos alegra haberlo logrado también con usted.
Atentamente,
El equipo de Zoolac.nl -
Susana Sierra
Excelentes precios y buen servicio
Antwoord van Zoolac.nl¡Buenas tardes, señora Sierra!
¡Muchas gracias por su excelente reseña! Nos alegra mucho saber que está satisfecha con nuestros precios y el servicio que ofrecemos. En Zoolac.nl hacemos todo lo posible para ayudar a nuestros clientes de la mejor manera y brindarles una experiencia de compra agradable.
Esperamos verla de nuevo en nuestra tienda en línea y, por supuesto, siempre estamos a su disposición para cualquier pregunta o comentario. Su confianza y satisfacción son muy importantes para nosotros.
Atentamente,
Equipo Zoolac.nl -
Ditte Marcher
post.nl asked me to pay more, it is moved through greek elta that doesn't not deliver and I have to pick it up and my email was not replied
Aggie
Excellent! I found things that I could not get in Ireland, the shipment was prompt, the delivery fee was resonable, I am delighted with the experience and will definitely come back to this merchant.
Antwoord van Zoolac.nlGood afternoon Aggie,
Kind regards,
Horst Steinkamp
Prompte Lieferung
Antwoord van Zoolac.nlGuten Tag Herr Steinkamp,
Vielen Dank für Ihre positive Bewertung. Wir schätzen Ihr Vertrauen in uns sehr und freuen uns, Sie bald wieder in unserem Onlineshop begrüßen zu dürfen.
Ludmila Strassheim
Isch danke Ihnen, alles gut und Super!
Antwoord van Zoolac.nlGuten Tag Frau Strassheim,
Vielen Dank für Ihr positives Feedback! Wir geben unser Bestes, um jedem so gut wie möglich zu helfen, und freuen uns, dass uns dies auch bei Ihnen gelungen ist.
Ann
Mijn katten eten ze zonder problemen, Zoolicious Felis Adult is een prima brok die goed verdragen wordt.Antwoord van Zoolac.nlGoedemiddag Ann,
Bedankt voor uw mooie beoordeling en voor uw vertrouwen in Zoolac.nl. Wat fijn om te horen dat uw katten onze Zoolicious kattenbrokken zo lekker vinden. Zo krijgen ze op een smakelijke manier alle voedingsstoffen binnen die ze nodig hebben om fit en gezond te blijven.
Graag verwelkomen wij u in de toekomst vaker in onze webshop, ook dan zullen wij alles in het werk stellen uw bestelling met zorg voor u te verwerken.
Voor vragen staan we uiteraard ook heel graag voor u klaar.
Valeri Lang
Top !
Antwoord van Zoolac.nlGoedemiddag mevrouw Lang,
Bedankt voor deze prachtige beoordeling en voor uw vertrouwen in ons. Wat fijn om te horen dat uw ervaring met Zoolac u zo goed is bevallen.
Graag zien we u in de toekomst weer bij ons terugkomen, ook dan zullen wij ons best doen uw bestelling met zorg voor u te verwerken.
Voor vragen staan we natuurlijk ook heel graag voor u klaar.
Bianca Ritter-Kowalczik
Schnelle unkomplizierte Lieferung. Vielen Dank!!
Antwoord van Zoolac.nlGuten Tag Frau Ritter-Kowalczik,
Vielen Dank für Ihre positiven Worte. Wir freuen uns sehr, dass Sie zufrieden sind, und stehen Ihnen jederzeit gerne zur Verfügung, wenn Sie etwas benötigen.
GVB
Tout est bien préparé et livré avec notices explicatives des produits
Antwoord van Zoolac.nlBonjour GVB,
Nous vous remercions sincèrement pour votre très bel avis ! Nous sommes ravis d’apprendre que tout a été bien préparé et livré, et que les notices explicatives des produits vous ont été utiles. Chez Zoolac.nl, nous mettons tout en œuvre pour offrir à nos clients une expérience claire et agréable.
Nous serons heureux de vous revoir sur notre boutique en ligne et restons bien entendu à votre disposition pour toutes questions ou remarques.
Cordialement,
L’équipe Zoolac.nl -
Anita Keereweer
Werkt heel goed en snel!
Antwoord van Zoolac.nlGoedemiddag mevrouw Keereweer,
Bedankt voor uw mooie beoordeling over onze webshop Zoolac.nl. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze producten de snelle levering daarvan. Ook een volgende keer zien wij u graag weer terugkomen bij onze webshop. Natuurlijk zullen wij ook dan weer alles in het werk stellen uw bestelling met zorg voor u te verwerken.
Mocht u vragen hebben waar wij u mee kunnen helpen dan horen wij dat heel graag.
Team Zoolac.nl