Zooza
Erik Veenstra
Mooi artikel, zoals verwacht!
Margreet
Fantastisch goed geholpen door Elize. Heel fijn, persoonlijk contact en ondanks wat gedoe met de bezorgdiensten waar ze niks aan kon doen heeft ze zich 200% ingezet om wat voor ons te regelen. Mega bedankt voor alles ❤️
Antwoord van ZoozaHi Margreet, Heel erg bedankt voor deze enthousiaste review! Nogmaals, heel graag gedaan. Voelt goed om te merken dat het zo gewaardeerd wordt!
Hoe beoordeel je Zooza?
Sanne
Heel mooi en aan onze wens van een extra kraaltje is voldaan! Bedankt;)!
Jacomien Bouwman
Snelle levering en prachtig product!
Jet
Heel blij met de gepersonaliseerde mok!
Goed stevig verpakt en snel geleverd. -
Marjolein
Aanrader! Blij met mijn gepersonaliseerde ketting.
Lucinda
Snelle levering en snelle reactie bij vragen. Mooie sieraden.
Lucien Brinks
Keurig
Shirley
Mooi armbandje en leuk ingepakt. Super om cadeau te geven 😍
Mieke Kempen-lucassen
Super servive. Op laatste moment voor vaderdag besteld en aks nog tijdeig gekeverd. Netjes geleverd. Mooie armband, wat mij betreft hadden de namen er dikker ingedrukt kogen zijn. Niet heel goed zichtbaar nu.
Antwoord van ZoozaBedankt voor het schrijven van een review, Mieke! Wij kiezen ervoor om de letters subtiel in het leer te zetten. Als je de letters toch nog iets dieper gedrukt wilt hebben dan mag je de armband naar ons opsturen, dan doen wij dit kosteloos voor je. Want we willen alleen maar 100% tevreden klanten 😊
Anne De beer
Goed contact en maakt je bestelling mooier dat je had verwacht, helemaal blij🤩
Antwoord van ZoozaLeuk om te horen, Anne. Superfijn dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven. Bedankt!
G Haak Warringa
Prima geregeld. Snelle levering.
Antwoord van ZoozaGraag gedaan weer. En bedankt voor uw bestelling. We zien u heel graag nóg eens terug voor een bestelling 😁
Marieke Schouten
We werken samen met Zooza, Zooza maakt mooie producten en levert snelle en goede service. Als je vragen hebt, krijg je snel antwoord.
Een fijne samenwerking!Antwoord van ZoozaLeuk, Marieke! Ik ben ook blij met onze samenwerking!
Nicole Doesburg
Snelle service, leuk verpakt, leuke prijs
Antwoord van ZoozaFijn! Veel plezier van de armband, Nicole!
Kristel
Mooie kwaliteit, snelle verzending, top!
Antwoord van ZoozaFijn om te horen, Kristel!
Tanja Bos
Snel geleverd en leuk verpakt
Antwoord van ZoozaGoed om te horen, zijn we blij mee!
Elske te Lindert
Snelle levering, precies wat ik dacht te hebben gekocht
Antwoord van ZoozaDat is mooi, Elske! Bedankt voor je review!
G.Haak - Warringa
Bedankt voor de fijne service. De bestelde herenarmband was ( mijn fout ) te groot besteld en daarna kosteloos door jou op maat gemaakt. TOP service!
Antwoord van ZoozaHeel graag gedaan! :-)
Lorraine Schouten
Aardige shopeigenaar die meedenkt en snelle service. Overzichtelijke website!
Antwoord van ZoozaBedankt voor deze mooie recensie en veel plezier met de aangekochte papa armband!
N Cools
Leuke producten en snelle levering.
Antwoord van ZoozaGoed om te horen, veel plezier met je aankoop!