al-ko-te.nl

al-ko-te.nl

Met de producten van AL-KO-TE maakt u altijd de juiste keuze!

AL-KO-TE produceert alleen gezond en voedzaam vijvervisvoer met natuurlijke ingrediënten, waarbij strenge kwaliteitscontroles hoog in het vaandel staan.
Zo kan iedere vijver eigenaar zijn of haar vissen het juiste voer bieden.

Door de bevindingen van vele voertesten, worden er nieuwe ingrediënten en toevoegingen gebruikt.
Deze zorgen voor de ontwikkeling en verbetering van de AL-KO-TE producten,om zo aan de behoeften van alle vijvervissen, maar in het bijzonder de behoeften van Koi te voldoen.

Al het voer wordt gekenmerkt door een optimale verteerbaarheid en een minimale belasting van het filter en vijverwater, waardoor de stabiliteit van de waterkwaliteit wordt gewaarborgd.
Daarnaast vermindert de lage fosfor waarde de groei van algen.
Of u vijvervissen houdt als hobby, of dat u professioneel kweekt, AL-KO-TE biedt u kwaliteitsvoer voor alle Koi en vijvervissen, dat u lang plezier van uw dieren garandeert.

Het AL-KO-TE recept voor succes:
Elk voer is slechts zo goed als zijn ingrediënten!

AL-KO-TE.NL is onderdeel van Dierect.nl
Wij zijn officieel importeur van AL-KO-TE Koi & Steurvoer.

Naast de diverse soorten voer, vind u in onze shop ook vijverbenodigdheden.
De zekerheden van https://www.al-ko-te.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.